• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Motor 1.9 TDI 77 kw, PD. Jeli radio tko reparaturu dizni i gdje i od prilike cijena reparatura ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Čujem da je taj zahvat nemoguče platiti.
Kolegi su otisle dvije, električni dio, ako se dobro sjećam 2 soma kuna je bil popravak po komadu.... uzeli smo rabljene i riješili problem.
Možda je u međuvremenu kaj pojeftinilo

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Bome puno. Našao sam reparirane i godinu dana garancije 600 kuna/komad. Koliko sam puta se zajebo za tak neke gluposti već me strah uopće kupovati polovno 🤣. Rabljenih se može naći za 500/komad. Ali tu uz dizne trebaju nekakvi kodovi koji se upisuju putem dijagnostike. Barem koliko sam se raspitivao.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Tak je i kolega kupil po 500 kuna komad. Za sad rade.
Kodovi na svim dizama moraju biti isti da bi mogel upisati putem dijagnostike. Na Citračima, Renolcekima i sličnima možeš upisivati različite kodne oznake. Ovdje kolko ja znam moraju sve biti iste.
Znači, ako trebaš jednu ili dvije moraš tražiti s istom oznakom.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Pozdrav dečki, evo ja prodajem audi A6 C5 2,5 tdi 371 tkm, vlasnik 15 godina, ima neke sitnice tipa prednji blatobrani i hauba počelo se ljuštiti bezbojni lak(promjenjene bregaste, hidropodozaći, klackalice, reparirana boš pumpa, novo komplet kvačilo, na autu sve radi, unutra bež koža), jedina mana je što ima regu još mjesec dana...
Evo dao bi ga za 13 000 kuna(može neki popust za forumaše( slike mogu poslati na wp, viber.. moj broj 099 6810487

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Tak je i kolega kupil po 500 kuna komad. Za sad rade.
Kodovi na svim dizama moraju biti isti da bi mogel upisati putem dijagnostike. Na Citračima, Renolcekima i sličnima možeš upisivati različite kodne oznake. Ovdje kolko ja znam moraju sve biti iste.
Znači, ako trebaš jednu ili dvije moraš tražiti s istom oznakom.
Koji to Citrači, Renolčeki i slični koriste PD tehnologiju?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne koriste PD (čemu?), već CR...a problemi s kodovima su, očito, slični.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Koji to Citrači, Renolčeki i slični koriste PD tehnologiju?
Nije bila rijec o tehnologiji več o oznakama na dizama ;)

Ne koriste PD (čemu?), već CR...a problemi s kodovima su, očito, slični.
Nisu problemi s kodovima, problemi su s dizama.
Kod ovih Renol, Pežol, Citroenol (CR)... je sreča kaj moreš doma dizu bez problema servisirati.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Na golf 3 imam dva ventilatora kod hladnjaka. Jedan je ok radi ali ovaj drugi kojeg preko kaisa pokrece prvi ne radi jer je onaj tanki kais pao ima li to kakve veze, moraju li oba da rade? Nije problem kupovina kaisa, nego je problem postavljanje jer mora masu da se skida 😢😢😢

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ako auto ne radi dugo u mjestu, sumnjam da je to ikakav problem.

Nisam nikad primjetio da se u vožnji pali ventilator.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Na golf 3 imam dva ventilatora kod hladnjaka. Jedan je ok radi ali ovaj drugi kojeg preko kaisa pokrece prvi ne radi jer je onaj tanki kais pao ima li to kakve veze, moraju li oba da rade? Nije problem kupovina kaisa, nego je problem postavljanje jer mora masu da se skida 😢😢😢
Trebalo bi da ti sistem za hlađenje motora, dakle i ventilatori bude uvijek potpuno ispravan, naročito sad dok je 30 u hladu.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
da jasno, nego sam prije negdje cuo da ovaj drugi manji ventilator i nije toliko prijeko potreban jer valjda ima vezu sa klimom, a klima mi ne radi
...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Da ovi u auto industriji imaju previše dijelova pa ih se rješavaju ugradnjom tamo gdje treba i ne treba - odustajem...

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
samo kazem sto mi je receno (to nisam JA utvrdio), da znam ne bih postavljao pitanje ;)

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Ak ti ne radi klima nemaš nikakve brige, makar i da radi na mjestu bi malo slabije hladio ili bi se klima isključila...
inače golf 3 bez klime imaju samo 1 vent

Najnoviji postovi

Na vrh