Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,926
Mislim da si u krivu! Na mom traktoru u kućištu motora povećao se nivo!, a "potrošil" ga je neki semering ....... neke tam hidro pumpe!
Koji to Citrači, Renolčeki i slični koriste PD tehnologiju?Tak je i kolega kupil po 500 kuna komad. Za sad rade.
Kodovi na svim dizama moraju biti isti da bi mogel upisati putem dijagnostike. Na Citračima, Renolcekima i sličnima možeš upisivati različite kodne oznake. Ovdje kolko ja znam moraju sve biti iste.
Znači, ako trebaš jednu ili dvije moraš tražiti s istom oznakom.
Nije bila rijec o tehnologiji več o oznakama na dizamaKoji to Citrači, Renolčeki i slični koriste PD tehnologiju?
Nisu problemi s kodovima, problemi su s dizama.Ne koriste PD (čemu?), već CR...a problemi s kodovima su, očito, slični.
Trebalo bi da ti sistem za hlađenje motora, dakle i ventilatori bude uvijek potpuno ispravan, naročito sad dok je 30 u hladu.Na golf 3 imam dva ventilatora kod hladnjaka. Jedan je ok radi ali ovaj drugi kojeg preko kaisa pokrece prvi ne radi jer je onaj tanki kais pao ima li to kakve veze, moraju li oba da rade? Nije problem kupovina kaisa, nego je problem postavljanje jer mora masu da se skida 😢😢😢