• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Što bi ti htio točno vidjeti na tim slikama, da te bolje razumijem? Konačan izgled iza registracije ili???
Naravno da i mene zanima konačan izgled ali rado bi videl i koju slikicu od same samogradnje.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ove sam fotke sada za Vas izvadio s CD-a, a tijek samogradnje tog fićeka mi je baš samo na papirnatim fotografijama, ali sada sam zaista malo previše umoran da ih fotografiram i transformiram, dug nam je bio dan... molim Vas za razumijevanje.
24_Fico_zavrsen.JPG
23_Fico_zavrsen.JPG
DSCI0016.JPG
Naglasak je bio na sigurnosti izvedbom duplih rolbara, ipak se u tome najviše vozikala moja omladina a ja njih moram sebi čuvati i sačuvati da se ne strgaju vratiće :)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
27_Fico_zavrsen.JPG
Eto da ne bude nezadovoljnih forumaša ;), slobodno ma Vi kritizirajte, sve mogu pojasniti, zašto je neki detalj izrađen baš tako kako je... za sve to postoje razlozi i obrazloženja.
Dakle izgledom ovaj autić odudara od prvotnog plana - one skice, ali život je uvijek i malo grub, pa sam se "rastegnuo i pokrio" toliko kolike su mi tada bile stvarne mogućnosti.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja sam ga prodao prije dosta godina, a "moji su ga studenti" viđali da su novi vlasnici s njim pratili svadbe po ZG koji put.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Problem lamela riješen ugradnjom karbonske lamele.
Još jednom fala Kupljencu na tome kaj me uputil na pravu adresu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Cestovni, samo smo ga malo digli pa obična lamela nije mogla dugo.
Ovo mi je prvi susret s takvom i u početku nisam baš bil oduševljen ali sad kad se prilagodila drži.
Dokle, bumo vidli.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,497
Da treba se naučiti na vožnju s njom, o kakvom autu je riječ ako se može znati?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ti najvjerojatnije misliš na keramičku lamelu?
Ovo nije keramika, ovo odvaja i nema problema kod kretanja ko sa keramikom.
Problem je bil kaj je klizala 3, 4 i 5 dok se nije prilagodila. 2 najvjerojatnije nismo osjetili a u 1 je vrtel kotače.
Sad vrti u 3

Najnoviji postovi

Na vrh