mane
Iskusan lik
- Tu od
- 5 Svi 2011
- Poruka
- 4,801
Nikako nije mogal bit 38 puta na servisu kad se tada još nije ni proizvodila🤔Kolega je kupil novu Alfu Guliu, 2014. U garantnom roku je 38 puta bila na servisu. 😬
Nikako nije mogal bit 38 puta na servisu kad se tada još nije ni proizvodila🤔Kolega je kupil novu Alfu Guliu, 2014. U garantnom roku je 38 puta bila na servisu. 😬
Nigdje ne mogu pročitati koji to kvarovi muče tu Alfu s 38 boravaka u servisu za vrijeme garancije.Plusić, kaj se pjeniš? Ja na pučini mora, hladno pivo kraj mene, a nijedno se ne pjeni kao ti.
U poslijednje vrijeme se pronalaziš često u postovima drugih, ne znam zašto?
Insinuacija zlobnika uopće nisi bio ti, nego uopćeno pučanatvo koje voli bockati alfiste.
I ne, ne želim raspravu samo govorim, da ne bude da se nešto sad ja pjenim 😜
I onako, čisto forumski, nemoj se pretvori u sljedećeg Kupljenca. 😉 Bez uvrede ikome.
Lijep pozdrav!
Uživam i odmaram, hvala na dobronamjernom savjetu. Na život treba gledati kao na odmor, a ne rad. Kada to postigneš, shvatiš da u životu ništa nije teško, samo treba okrenuti prizmu i pogledati kroz nju.Nigdje ne mogu pročitati koji to kvarovi muče tu Alfu s 38 boravaka u servisu za vrijeme garancije.
Nigdje argumenata samo arogancija i podjebavanje.
@Kupljenec je za mene bio jedan jako dobar forumaš, tvrdim da je bio zabavljač i dobronamjerna osoba, širih vidika i svjetonazora od mnogih drugih.
Uživaj i odmaraj. Mi smo skoro pa zaboravili na naših 10 dana mora ove godine, uskoro zato budemo otišli ponovo, ovaj put malo bliže, Crikvenica, Selce, Novi - jer tu se nalaze neki "stari prijatelji", Lee i ZJ ovu izjavu budu točno razumjeli, a tu su i naši kumovi, pa da malo i tu posolimo kožu 🙃🌊.
@AirBoxX odmori se i uživaj 🍷🌞👋.
Pred 2 tjedna Cajtraga navratio, onak uz put..., Novi - jer tu se nalaze neki "stari prijatelji", Lee i ZJ ovu izjavu budu točno razumjeli, .
U tom i je caka, ne moraš ti. Otkad sam ga kupio, svako putovanje sa šaltašem mi je muka, ko i sada dok sam bio na moru sa maminim jer je moj razbijen, gužva do mora stalno prva pa izbaci, a dsg u kombinaciji sa auto holdom pun pogodak...Da je bio za te novce s dsg uzeo bi ga ne mogu reći.. Ali nisam nikad probao automatik niti me vuče to.. Pristupne ceste do grada su pune krivina pa bi tu često šaltao.
To i je neki cilj u autu za po svaki dan. Vikend jurilica more dolje imati 3 papučice.Uključiš pomagala, stisneš gas i postaješ putnik u vozilu.