• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Malo prije sam razmijenio preko WhatsAppa poruke sa sinom, poslovno je ovaj tjedan u Italiji s kolegama iz firme. Kolega ih je vozio ovaj put i kolegi su mu provalili u BMW i ukrali volan.
Da su išli z Fiatom, to se nebi dogodilo 🤭

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Pomagajteee😐😐

Kad ubacim kluc u bravu (pezo 206) nece ni naprijed ni nazad... Sta da radim?
Pretpostavljam da ne ulazi skroz do kraja unutra, tj. fali možda milimetar da uđe do kraja? To je meni bilo na starom 307 SW kad sam išao s posla. Nakupilo se nekog smeća i sreća da u torbi za laptop uvijek imam precizne šarafcigere. Gurnuo sam najmanji plosnati (1 mm debljine, oko 5 cm dužine), malo pročačkao i ključ je ušao do kraja. Poslije sam puhnuo kompresorom u cilindar, zatim špricnuo malo silikonskog spreja, razradio i problema više nije bilo.

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Dal je netko uzimo kakve sijalice za auto da su dobre?Auto je stariji pa su svjetla loša a polirani farovi.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Da li imaš farove sa lećama,ako nemaš bojim se da bude rasipavalo svjetlost i smetalo drugima sudionicima u prometu

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Jesu al neznam el može na moj jer ga nema na Osram popisu.tj.jel smije.
Moj je Vectra b.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ne bi smjelo smetati, al ako te strah probaj onda Osram cool blue.
Svjetle malo jace od standardnih, al slabije od Night breaker žarulja jer bacaju "bijelkastu" svjetlost, al ne bodu oci ...
Ja ih imam na mom G4 i super su mi, nisu to LED žarulje ;)

Najnoviji postovi

Na vrh