Da su išli z Fiatom, to se nebi dogodilo 🤭Malo prije sam razmijenio preko WhatsAppa poruke sa sinom, poslovno je ovaj tjedan u Italiji s kolegama iz firme. Kolega ih je vozio ovaj put i kolegi su mu provalili u BMW i ukrali volan.
Da su išli z Fiatom, to se nebi dogodilo 🤭Malo prije sam razmijenio preko WhatsAppa poruke sa sinom, poslovno je ovaj tjedan u Italiji s kolegama iz firme. Kolega ih je vozio ovaj put i kolegi su mu provalili u BMW i ukrali volan.
Za bolje nemam, a i ovaj je tek jednu prometnu ispunil od kad je kod meneTi još uvijek Audija voziš
Fred i Barni. 🤭Gorivo, struja ili cipelcug?
View attachment 55589
Pretpostavljam da ne ulazi skroz do kraja unutra, tj. fali možda milimetar da uđe do kraja? To je meni bilo na starom 307 SW kad sam išao s posla. Nakupilo se nekog smeća i sreća da u torbi za laptop uvijek imam precizne šarafcigere. Gurnuo sam najmanji plosnati (1 mm debljine, oko 5 cm dužine), malo pročačkao i ključ je ušao do kraja. Poslije sam puhnuo kompresorom u cilindar, zatim špricnuo malo silikonskog spreja, razradio i problema više nije bilo.Pomagajteee😐😐
Kad ubacim kluc u bravu (pezo 206) nece ni naprijed ni nazad... Sta da radim?