• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
@Matija_E30
Po svemu sudeči to tak mora biti.
Dojde malo čas balavec doma i veli da je moral vrata pogurtnati, pitam kaj je bilo? Ujutro ih je otvoril ali se nisu dala više zabravit pa je povezal međusobno.
Jedva čekam da se tom izrodu od auta rega zide 🤭 Valjda bu zdržal :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A ne, hvala! Štil i VW ne kupujem (doduše, ne kupujem niš...ali Štil bi možda i prešel) :LOL:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Zakaj? Mazga, 100 i kusur konja, plin, kuka, hrđa.... i moju torturu prošla, to mora da valja.
E da, ni carski rez još nisam napravil na njoj, znači niko tako, ispod bata

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Bok ekipa..
Jučer ujutro sam auto normalno otključal, daljinskim. Otvorio zadnja vrata, ubacio ruksak. Otvorio prednja, sjeo i krenul na posao, nakon 500m je pekara i nisam mogel otvoriti nit prednja vrata nit prozore, zadnja normalno otvoril. Probal zaključat-otključat psr puta i dalje isto. Dok sam išel z posla, sve normalno delalo..
Danas sam ih izvana uspel otvoriti, al dok sam ih pritisnul malo umutra i tek onda potegel kvaku. Iznutra nikako nije išlo..
Auto je vw polo clasic 6N. 1999 godina. 1,9 sdi.
Je imal ko kaj takvo?
Dosad sve normalno delalo, auto stoji vani pred hižom..
Imali smo u firmi nekoliko tih pola na jednom je bio takav problem. Iako je bio garažiran znalo se desiti u noćnoj za 2h na većim minusima izgubi funkcije brave, prosto je gubio struju i ako ga otvoriš nije moglo zatvoriti. Neki lokalni električar je nešto izveo pa smo mogli da vozačeva vrata otvaramo kad zakažu, odvojio bez zaključavanja.Taj je tvrdio da je vlaga problem u centralnoj bravi i centralnoj elektronicu i stvara kondenz. Nikad nije bio siguran do otpisa.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,260
Znači i moj će uskoro u otpis, mislio sam bar zimu izdurat, al očito ništa od toga..
Tražim neki drugi, manji, autić pa ako ima tko kaj nek ponudi 😀🚘

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Ne nije išao u otpis zbog toga. Mijenjano nekoliko vozila u paketu. Da je zbog toga još bi bilo sa njim muke.
To je bili na jednom a bilo ih je 5. Na jednom je bio al karter pa je pucao kao staklo.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
To se događa i meni na golfu 3 , jedan ima cb drugi nema.Obično se stražnja vrata mogu otvoriti.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
@Matija_E30
Po svemu sudeči to tak mora biti.
Dojde malo čas balavec doma i veli da je moral vrata pogurtnati, pitam kaj je bilo? Ujutro ih je otvoril ali se nisu dala više zabravit pa je povezal međusobno.
Jedva čekam da se tom izrodu od auta rega zide 🤭 Valjda bu zdržal :unsure:
O kom stroju se radi?
Nemrem nikak povezati siceve i tapacire vrata s nekim folcvagenom, da znam kaj izbjegavati 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
O kom stroju se radi?
Mazga 6
Nemrem nikak povezati siceve i tapacire vrata s nekim folcvagenom,
Rekel je kolega da nebi vagena, on bi auto da je ovakav ali da je onakav .....pa mu ga nudim 🤭
Si videl kak su tapacirunzi čisti, a da vidiš tek kakva je instrument tabla. Nedam nikom da ju prstima takne :hahah:
U prometnoj piše pod vlasnik, posljednji

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Pomagajteee😐😐

Kad ubacim kluc u bravu (pezo 206) nece ni naprijed ni nazad... Sta da radim?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Kupiš drugu bravu, nedavno sam mjenjal uložak na jednom i nije skupa brava, a bogme ni komplicirano za napraviti

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Mazga 6

Rekel je kolega da nebi vagena, on bi auto da je ovakav ali da je onakav .....pa mu ga nudim 🤭
Si videl kak su tapacirunzi čisti, a da vidiš tek kakva je instrument tabla. Nedam nikom da ju prstima takne :hahah:
U prometnoj piše pod vlasnik, posljednji
Ne zna Kolega kaj su to nepoderive folcikine makine :p
I sve u svemu kak se pokazala kosooka ?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Upravo tak, da ga ima u svojem vlasništvu pa da ga kudi ajde, ali ovak..... naročito oni provjereni kaj su proizvedeni u prošlom stolječu. Za ove noveše bi se i složil sa njim jer oni žive na staroj slavi......

Kosooka? Tak loš auto u životu nisam imal. Jedino kaj je udobna i nema nekih kvarova, a sve ostalo smeče.
Bez obzira kaj kuhalo ima plin potrošnja joj je stravična

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Vozio ga godinu dana, udoban, prostran, pregledan. Inače stane pol metra drva u njega(suhih) bez problema🤭.
Kvarova nikakvih ak nebrojim ventilator kabine.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Mojem ide 23.g., 360t km.
Jednostavno nema tak pratičnog auta da ga zamijeni.

Najnoviji postovi

Na vrh