Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
I ja sam znal od koga kupujem auto,recimo od kolege koji mi je delal v komercijali v istoj firmi. Može biti zahvalan mojoj ženi kaj ga nisam zatukel nakon mesec dana kak mi je uvalil auto.
Pa čovek je bil komercijalist, nije bil muhanicar 🤭I ja sam znal od koga kupujem auto,recimo od kolege koji mi je delal v komercijali v istoj firmi
Oprosti mi na ovom mojem zaključku:ne bih rekoa da je to u pitanju, poso znam gdje sam kupio auto, a i to se desava zadnje dvije zime, prije je bilo ok
Moj Ford po zimi digne radnu temp. tek nakom desetak km,tako da tih 2-3 km mi baš ne drži vodu. Čak ni ženina Corsa benz. nakon kojih 5 km digne radnu temp.Ako nakon prijeđenih cca 2-3 km auto nema normalnu radnu temperaturu motora, te radi toga ne grije dobro, prvenstveno ne valja termostat motora, ili ga nema.
Kupi alfu ako ti ovo smetasve kuzim sto ste pisali, vise je do moje nemarnosti i navike da mi se auta slabo kvare, a i tad ih popravljam ako kvar utice na siigurnost ili operativnost, a nisam nesto osjetljiv na hladno tako da
DA, apsolutno. Po mogućnosti stariju, maksimalno do 2000.god i do 1000 eura.Kupi alfu ako ti ovo smeta