Koji motor?Kod mene je godinu dana i za sada sam prezadovoljan.
I moj je 1.9 tdi 81kw boš pumpa, mada mislim da je malo bolji onaj 85kw pumpa dizna.Legendarni 1.9tdi? 💪
Čuo sam i ja da ti 2.5 V6 nisu se nešto pokazali ali taj od 132kw 180ks kažu da nije toliko loš ali sa oznakom motora BAU jer tu je valjda sve poboljšano prvenstveno bregaste i tu valjda više nema problema sa njima i čuo sam da na određenom broju kilometara mora boš pumpa da se reparira a to je i normalno jer ništa ne može biti vječno. A koliko znam kažu da ima manje problema sa turbinom nego 1.9Nisam, ali opće poznato da ako se nema dobar džep za redovno i ispravno održavanje - izbjegavati.
Bregaste, remen, radialna pumpa goriva i uljna pumpa koja ima pogon preko radilice često vrisnu pored normalnih stavki EGR i turbo.
132kW su kao bolji sa bregastima, ali 200-250k računaj da je to - to. 2004 godište je većinom riješeno sranja, ali Euro 3 motori su se pokazali kao najbolji, ali i dalje, veliki servis u ovlaštenom znam da je oko 2k€ bio jer je samo remen cca 8.000 - 10.000kn tako da, po meni, sve 2.5 TDI V6 zaobići u širokom luku, samo 2.5 TDI petak ima prođu.