• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Da budem iskren nemam ni slike, došao neku večer od prijatelja tako da znam kakav je, svinjokolje su pa je to u drugom planu. A km ima 340 tisuća, nekome puno al kad znaš za koliko kupuješ onda nema baš previše izbora, ima malo R line dodataka tako da nije čak ni tako loš, da je 2.0 i 4x4 to bi mi bilo draže al to će jednom. @iwanho ja radim sve bez poticaja tak da što bude bit će :cool: , slikam ga ovih dana i stavim.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Cimneš CVH, ako oni kažu da može, tražiš ili napismeno/mail ili nazoveš kada si u stanici za tehnički pregled, a po meni prvo pitaj u stanici jer nisu svi drkaroši. Na kraju ako ništa od toga ne upali, poslati mail tipa Remixu ili direkt u VW da ti oni daju pisanu potvrdu i to je to. Provjeri dali je tražena dimenzija upisana na naljepnicu koja propisuje tlak zraka u gumama, ako da, nema ti tko što prigovarati, to je direktno iz tvornice podatak.

Koliko ja znam upisivanje dimenzija spada pod mali atest i plaća se 150kn, barem je tako bilo prošle godine kada kada sam ja upisivao 235/45/R17, jer za cca 20 minuta atesta i 150kn nije mi se dalo zahebavati i tražiti tko će upisati jer na 1.9 TDI kao ne ide takva dimenzija nego na 3.0 V6, a na 1.9 TDI na naljepnici na vratima stoji 235/55/R17.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,617
@jocc,
zgledi da sam pokušajem šale na račun poticaja, "promašio ceo fudbal". Nije išlo tebe, ak sam te povrijedil, oprosti.

@AirBoX,
do pred koju godinu je upisivanje dimenzija guma bilo besplatno, ako se upisuje kod tehničkog pregleda, a plaćalo se u ostalo vrijeme. Ne znam je li se to promijenilo. :unsure:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
@iwanho nema potrebe za ispričavanjem, evo koja slika auta, u gužvi ga nisam stigao oprati ali bitna je volja 😎

Prilozi

• IMG_20221128_194038.jpg
    IMG_20221128_194038.jpg
    70.5 KB · Pregleda: 33

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
do pred koju godinu je upisivanje dimenzija guma bilo besplatno, ako se upisuje kod tehničkog pregleda, a plaćalo se u ostalo vrijeme. Ne znam je li se to promijenilo. :unsure:
Da ako su dimenzije guma koje proizvođač preporučuje za pojedini model auta a i motor koji ga pogoni,za sve ostalo ide se na atest

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Danas bio na tehničkom i 225/45/17 ne ide na golf 6 osim ako budem atestirao, a kod mene je još veći problem jer je kod uvoza 2014 netko upisao manji co2 i zbog toga su mu upisane 185/70/15 ili 205/50/17 , takvo je objašnjenje iz tehničkog. Sad smo skinuli kotač da se poslika unutrašnjost sa podacima i da se priloži atestu.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Još godinu, dvije i bit će jako velikih problema kod tehničkog.
Mi obični smrtnici ćemo najebat do kraja, nećemo uspijevat ta naša vozila pripremat za tehnički i ispunjavat njihove prohtjeve..

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Imaš li neki link? Ja sam svog htio upgradeati na euro 6, ali nije bitan samo CO2 nego i NOx i ostalo. Meni auto iz 2013. ima 94 g CO2, tada je to mnogim nehibridnim autima bilo nedostižno.

Posljednje uređivanje od moderatora:

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
I moj drug ima w204 2013.god vec 3 godine ,prezadovoljan sa njim. C220 cdi , i meni se opasno svidjaju mada bi ja mozda nekog kompresora.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Pa i nema nekog modela od konkurencije koji bi se mogao mjeriti s w204, auto je zaista lider u klasi

Najnoviji postovi

Na vrh