Žao mi je što se forumaš @mane više ne javlja s povratnim informacijama, bile bi dragocjene, svima.Stvar je u tome da ga ne mogu izvadit iz brave van, brava nema mogućnosti da se raskopa.
Probao sam ovu žicu koja ide na taj prekidač prislonit na lim ali se ništa ne događa.
Meni niti malo ne bi smetalo da mi javi: fulao si sve, promašio si cijelu temu i cijelu loptu, našao sam uzrok kvara i otklonio. Uzrok je bio to i to, pa svjetlo u prtljažniku ponovo radi. To bi po meni bilo ispravno, ali tko sam ja da o tome sudim, što je na forumu ispravno, ili nije, a kamoli da očekujem povratnu informaciju. Inače, ja čitav život učim i na svojim pogreškama.
Ovako, nakon svega, ostaje samo gorak okus i možda nečija nelagoda - što je bilo, tko je kriv...
Nisam bio nekoliko dana doma, bili smo na moru, pratio sam ovu temu samo preko mobitela.
Samo da dovršim, započeto.
Vezano uz podebljani dio teksta. Proizvođači žele zamjenu čitavog sklopa, oni ne žele da mi to popravljamo...
Ja sam 7.7.2021. bio prisiljen sam popraviti bravu prtljažnika, dan prije polaska na more. Pitao sam ovlašteni servis, naravno nemaju bravu na zalihi, a rok nabave i isporuke "nepoznat", pitao sam odmah prijatelje i auto otpade, jedan je imao "kompatibilnu" bravu, ja ju kod njega zaštekam i crkne mi osigurač, bila je neispravna. Što mi je drugo preostalo nego raskopati svoju bravu, napraviti defektažu i probati ju popraviti. Razbušio sam ju na mjestu zakivanja i rastavio na proste faktore. Ustanovio sam da je pukla jedna PVC poluga mehanizma unutar brave. Izradio sam repliku od "čeličnog flahajzla". Pripasao, isprobao, popikao s švasaparatom i elektrodom i još uvijek ispravno radi na mojem prtljažniku. Za kraj fotke od tog popravka: