• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Bok ekipa..
Jučer ujutro sam auto normalno otključal, daljinskim. Otvorio zadnja vrata, ubacio ruksak. Otvorio prednja, sjeo i krenul na posao, nakon 500m je pekara i nisam mogel otvoriti nit prednja vrata nit prozore, zadnja normalno otvoril. Probal zaključat-otključat psr puta i dalje isto. Dok sam išel z posla, sve normalno delalo..
Danas sam ih izvana uspel otvoriti, al dok sam ih pritisnul malo umutra i tek onda potegel kvaku. Iznutra nikako nije išlo..
Auto je vw polo clasic 6N. 1999 godina. 1,9 sdi.
Je imal ko kaj takvo?
Dosad sve normalno delalo, auto stoji vani pred hižom..

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,390
To im je redovna pojava, ima moj rodjak i često mu se to desava, pogotovo kad je hladno

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Hladno, led i tak. Silikonski sprej ili WD i udri u brave da se sve to podmaže.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Malo mi je čudno da nisu ni prozori išli.
Bojim se da nebu sprej pomogel

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Brave djeluju ko da su zaključane. Onak na "prazno" idu..
Onda kam mu se da onda ulovi i osjeti se onaj pregib..
Dosad sve normalno delalo..
Jbmu sve, imal sam matiza dosad ko radni auto, pajserom sam ujutro znal otvarat vrata, al takve gluposti se nisu dešavale..
Savjeti? Garaža ne dolazi v obzir jer nema mjesta 😅

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ak je zaledilo onda niš čudno. Ja sam bio lijen spremit auto u garažu, jedva ga otvorio. Prvo je padala kiša pa počeo mokar snijeg, na kraju zahladilo i ujutro veselje. Uspio otvorit suvozačeva i onda iznutra guranjem ostala vrata. Prozori nisu mrdali dok se nije otopilo sve.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Sad si malo mislim, moguče i to kaj Mane veli.
Prije par dana je bila kiša i nije se stiglo posušiti, a sad smrzlo.
Možda ipak pomogne podmazivanje brava

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Obično kad najave minuse i snijeg, suhom krpom obrišem sve gumene brtve i sa silikonskim sprejom ih našpricam, dobro je i vazelinsko ulje. U sve brave isto silikon ili tekuću mast u spreju. Gdje god je kakva rupica oko brave tu špricam i podmazujem i nemam problema sa otvaranjem.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Ja na pandi skoro da pajserom vrata otvaram
Mazao vazelinom , špricao silikonskim sprejom i opet se na mrazu hederi zalijepe da to nije normalno
Ja neznam šta više da radim , dođe mi da poskidam hedere preko zime.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Ma svi znamo na šta mislim , osim ovog telefona što ima neki auto korektor teksta koji neznam isključiti. :ppozdrav:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Znači kaj, prvi minus i odma nebreš z autom nikam? 🤔
Skinul sam tapicirung s vrata, unutra sve suho ko barut. Ni malo kondentata ili kaj već..
Sutra bude toplije pa budem videl sal prodela..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@Matija_E30,prodaj pola i kupi cijeli auto ;)
Da ne bi bilo kak s Case-om (a lijepo sam ti govoril...) 🤭 :ROFLMAO:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
@martinv1 prije bi ja vuni z pesom spal, nego kocka 😅
@ZJ to je i plan.
Jesi zainteresiran možda? Pa da imaš slatke brige.
Troši kolko mu natočiš, motor mu je sprijeda, po toplom vremenu imaš grijanje, po hladnom hlađenje. Dodatna oprema: upisana kuka 🤣🤣🤣

Najnoviji postovi

Na vrh