• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
A priznaju li dokumente iz Slovenije za atest?
Inače, valjda 50% ugrađenih kuka pri nama su MB (Marjan Bartolj), one koje se skidaju sa štitom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj si ti još u yugi..?
Htio ti priznati ili ne ovo ti je več 3 država i 4 valuta..ratove neću brojati jer sve očito prespavaš

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam si sam kuku ugradil na auto prije 2mj.
Kupil kuku i sa papirima otišel na tehnički i platil atest i kuka mi upisana.
Euro kuke sve imaju štihte, jedino takve i prizanju. Druge se više ni nesmeju imat.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ja sam si sam kuku ugradil na auto prije 2mj.
Kupil kuku i sa papirima otišel na tehnički i platil atest i kuka mi upisana.
Euro kuke sve imaju štihte, jedino takve i prizanju. Druge se više ni nesmeju imat.
I tu opciju gledam, znači može i tako.. Gdje si kupio kuku?

@ZJ U okolici nema, gledam šta se nudi oko Zg, a da nije kemijanje po autu.. Vidim puno petica po cesti sa X varijanti kuke, prorezane po sredini branika itd..

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Tu di je @plus stavil link 👍
Ovo mi već treća.
Ajd cijena montaže i nekako, ovo za instalaciju mi zvuči previše..

Zna netko jel pište senzori u rikverc kad je zakopčana prikolica ili neki modul rješava to?

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Nazovi ih, za gotovinu se da dogovoriti popust. Bar je tak bilo lani.
Senzori ti budu pištali ak ih ne isključiš.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Fiat uno, 1.0 33kW ie. Kazem ja ne pali na kljuc. Koji put upali, automat skljocne svaki put. Rekoh, moraju bit cetkice ili rotor, izgoren kontakt. Sogor pogura na parkingu, nije drzao minimum. Prljavi konektori, prljava klapna gasa, prljav filter zraka... Treba auto malo paznje i servis, ali nece dobit nis jer mi trreba do posla dok se drugi radi. Ocistimo sve, spojimo dzekove, radi dobro na leru. Alnaser skinemo, sam da vidimo u cemu je stvar. Kad ono... To je bilo reparirano. Kolektor kao nov, doslovno ili je rotor bio mjenjan ili je kolektor tokaren ili je sam kolektor mjenjan. Zubcanik jako dobar, cetkice minimalno potrosene, automat se isto cini nov. Slozimo nazad, spojimo na podu, radi savrseno. Nis, vjerojatno je spoj bio mislimo mi. Malo sve ocistimo, iako nije jako hrdavo. Stavimo u auto, ne pali na kljuc. Skljoca automat, al ne ukapca. Nema struje na glavnom namotu. Relej i osigurac je dobar. Kad ono, bravica je losa cijelo vrijeme, kontakt u bravici zeza. Zanimljivi su ti stari autici.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Na sigurnom, montiral sam na nju uređaj za pračenje.
Ipak je taj ključ financiran sredstvima PF-a 🤭

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Tako je od mog komsije neki kolega preso sa dvojke na peticu , kaze pajdo moj kad su se pocele
lampice paliti samo odose pare. Pajdo kaze ja sa dvojkom nisam nikad imo problema . 🤣 🤣

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Ma duja je još od tih svih golfova zmaj od auta tu se nema kaj pokvariti osim limarije 🤣
Srecom pa je moja četvorka jos ona zahvalna starija generacija bez PD motora pa ima dosta manje elektronike(tipa obavijesti da su vrata otvorena, žarulje pregorene i sličnih kerefeka)..
Inače kad me ne provocira s takvim glupostima jako zahvalan autić 😎
20220421_202323.jpg

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Moja je meni popila zivaca kaj rado ne bude ni jedan auto nikad.
Sad zadnje sto je bilo, idem ju malo usisati, dignem zadnji tepih iza suvozacevog mjesta, on natopljen vodom.
Od kuda je dosla nemam pojma.
Samo sam ju natjeral u garazu i stoji tamo vec tjedan dana.
Sad ju moram nekud odvesti da mi to poprave i osuse jel ja nemam volje za to.
Jel ima ko od vas ideju od kuda je voda dosla iza suvozacevog sjedala?

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh