• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Meni je moj mehaničar jednom rekao, citiram "da nema tog njemačkog smeća ne bi ja ovakvu kuću i garažu napravio".
Kad se samo sjetim kolko je love moj brat zbacao u Passata b5.5🙄 a prije toga je imao Megana 1.9dti u kojeg nije uložio ni 10% kolko u Passata a vozio ga duplo duže. Ali i dan danas kaže kako je Passat bio super auto u odnosu na Megana.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Hahaa vagen je cudo , mene zeza odusak rezervoara na audiju i danas redom isao trazio nema i odem u Vwagen centar u Rosenheimu kaze nemamo. Trebas to naruciti kod Bosch-a 🤣 🤣
Ima ih na amazonu pa valjda bude odgovaralo kad se usteka ,sad ovaj stari baca check engine .

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ljudi kupe auto sa 400 000 km ( na vuri 150) i onda auto ne valja… “”Njemačka smeća” su godinama najprodavaniji auti u cijeloj Evropi. VW i Toyota su se godinama izmjenjivali kao najveći proizvođaći auta na svijetu. Neznam baš da je to slučajno. Npr. Francuzi se uopće ne prodaju u SAD-u, Alfa možda zadnjih par godina u zanemarivim količinama… Anegdote kak ovo ili ono ne valja su za birtiju… Meni je isto tak mehaničar rekel da je Alfa vječni auto. Kad ga jedamput kupiš više ga se nisi rješil… Al to je isto anegdota…

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
To oko kilometara su bajke. Otiđi u ovlašteni servis,po broju šasije vide sve šta je bilo rađeno u ovlaštenom servisu, bar u onih godina kad je bio pod garancijom,sve poslije je " bajka" za malu djecu. Normalno u ovlaštenom servisu moraš imati " špagu" jer inače ništa od toga.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Inaće kad govorimo o Golfu IV, proizvodil se od 97-03. Tj. to su sad auti 20-25 godina starosti a ima ih kolko hoćeš po cestama. Usporedite kolko ima francuza i talijana tih godišta u upotrebi… 😉
Ima ih,naprotiv,baš barem ja slabo viđavam četvorke,petica ima puno više.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kolega,vidim da se malo voziš prema Rijeci, mislim ljeti😉
Ne kontam, Zašto? ali odem ja koji put godišnje u tom pravcu. Obično to bude ljeti.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ja idem dosta često. Koji auti su većinom otvorenih hauba, " kuhaju" u ona dva malo veća brda? Kužiš?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Tak velim i ja, zeza me ta cetvorka, ali nikad ju nebi mjenjal za Francuze, Opele, Forde, Fiate itd..
Velika zelja mi je Mercedes i to jedino bude zamjenilo mk4.
A i kak je rekel moj majstor, ak kupis auto sa znakom macke, pi.ke ili jelkice k meni vise nejdi.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Takav je i moj majstor, samo njemačke aute uzima. Na ostalima neke sitnice odradi ili eventualno veliki servis.
Kaže da je kod Švaba najbolja lova i uvijek na njima posla.

Najnoviji postovi

Na vrh