• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Tak velim i ja, zeza me ta cetvorka, ali nikad ju nebi mjenjal za Francuze, Opele, Forde, Fiate itd..
Ja sam vozio Opele,Fiate i sad Forda i nikad nisam imao problema s njima,ni mehanički a bome ni limarijski,ali zati VAG grupacija u moje dvorište ne ide

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Zamjena pokretaca na Audi A4 2.0 tdi 2013 g, navodno su stavili novi mada sumnjam jer staroga nisu dali, u njemackoj u audi servisu 1800 eur, i auto jos nije gotovo jos ima kvarova drugih

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Fućkaš ovo (das) auto... To je dobro za voziti pajceke na sajam u prikolici ili pločice i zidarske kante 🤣
Za udobnost treba ipak malo više od toga.
Nakon kaj prodam (pra)starog (iz)rabljenog francuza, idem po rabljenu Daciju ili, još bolje, Ladu, ali mora biti luksuzne, metalik, boje 🤭:oops:

Šale malo...uživajte u onom kaj vas veseli ili kaj imate (y)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Paaaa, malo je takvih. Uglavnom Slovačka, Španjolska... ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Svi imamo pravo za svoj novac kupiti što želimo. Neki kupuju cigatete i onda otmjeno pretvaraju svoj novac u dim i nekakvo zadovoljstvo.

Neki drugi s naših prostora kupuju nalickani od strane dilera njemački šrot, koji je prešao sve kilometre preko limita, te i oni pretvaraju svoj novac u krš, koji proizvodi crni dim na cesti uz svesrdni blagoslov tehničkog pregleda.

Ne mali broj njih ne vidi dalje od Das dizela.

Nije za sve zaslužna loša financijska situacija tih ljudi, nego loše donošenje odluka prilikom kupovanja.

Davno je Ford odgovorio na pitanje koji je auto najbolji - novi. Samo novi ne znači da smo ga "novo kupili i parkirali u dvorište" a prešao je 350000 km. Je marka, ali nije "imiđ", čak dokazuje suprotno od želje takvih vlasnika. Samo neka takvi i dalje bacaju novac na takve automobile, njihov je novac i njihovo pravo da si to rade 🙃😏🥂

Najnoviji postovi

Na vrh