Golf 4 je meni isto popio živce, homokinetički par puta, ležajevi kotača, amortizeri, pucale opruge, selen blokovi prednji i zadnji (most), ventilator klime, kompresor klime, šajba, dog bone nosač, letva volana, spone i krajnici, 3 seta diskova iz trgovine tresla dok nisam nakeljio Ate, set kvačila, ventilator kabine, kiler klime(isparivač, a zna se da tu tabla mora komplet dolje) zračni jastuk u vozačevom sjedalu, podizač prozora (doduše na majmuna, ali svejedno), optika nije valjala pa mi pojeo nove gume čim sam kupio itd...
Reklo bi se standardni potrošni materijal, ALI, ***** ga ja kad ti dođe tjedan - dva kvar za kvarom, čovjek popizdi, pa tako i ja. Taman sve sredio i reko prije nego nešto novo dođe na red, poklonio ga puncu, on ionako godišnje napravi možda 2 - 3 tisuće km, njemu će biti bolji nego stari Renol, i tako i je, njemu još nije zaplakao, ali ok, ja sam u 3 godine s njim napravio skoro 100.000km pa ne mogu puno niti srat.
Dok Audi A4 B6, obrnio 400.000km (pravih pitaj krca koliko ima, al' me ni ne zanima) u 4 godine oko 110.000km napravljeno, set kvačila i zamajac stavio u 9. mjesecu, izmjenio komplet prednja ramena da sam miran, regliranje dizni na 330t km i to su moja ulaganja van redovnih stvari pločice, servisi itd. E sad, pošto je uvoz njemačka, ima malo ruzine na blatobranima pa to moram srediti i taj ostaje kod mene vjerojatno dok sam živ, bit će vjerojatno projekt auto kad safatam vremena, jer motor je živa vatra.
Tako da, malo mi se ogadio G4, ali šta je tu je, tako me dopalo...