• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Ak je zamjenski katalizator,druga sonda registrira grešku. Varalica navodno to korigira. Molim moderatore da presele u odgovarajuću temu

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Kod mene isto registrira grešku svako malo. Pa malo se upali lampica, malo se ugasi.

A ja starijim autima druga sonda i tako ne radi ništa osim pali lampicu greške ispušnog sustava

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj nije sa druga sonda regira ako katalizator ne radi dobro.

Deda zašto si mjenjao katalizator ,koji auto koliko km?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Reagira ako katalizator ne radi dobro. Ali ako zamijeniš katalizator ili ako ti katalizator ne radi 100% onda ju isto zna malo malo paliti.

Prolaziš na eko testu ali te zajebavaju zbog lampice.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Reagira ako katalizator ne radi dobro. Ali ako zamijeniš katalizator ili ako ti katalizator ne radi 100% onda ju isto zna malo malo paliti.

Prolaziš na eko testu ali te zajebavaju zbog lampice.
Ti isto imaš zamjenski katalizator?

Vjerojatno širokopojasna sonda..ona ima kvadratni signal..to bi za tebe trebao biti izazov ?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
Nemam. Imam loš katalizator 🤣.... Pa sam mislio staviti zamijenjenski ali mi se ne troše novci dok prolazim na eko testu.

Ne petljam se u aute koji se ne mogu popraviti čekićem 🤣.

Nemam baš ni uvjete gdje bi sam to cackao. U biti moja dijagnostika pokaže grešku strujnog kruga 2. Lambda sonde. Moram ju probari skinuti i izmjeriti otpor i pregledati.

Ali svakih par rezervara mi upali uz tu grešku grešku ispušnih plinova.

Ali najrađe bi stavio varalicu pa da mi ne pali više grešku neovisno o katalizatoru

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Kaj nije sa druga sonda regira ako katalizator ne radi dobro.

Deda zašto si mjenjao katalizator ,koji auto koliko km?
Nisam ja mijenjao,nedavno sam kupil auto. Nissan micra 135 tkm. Lik je vozil s neipravnom bobinom pa se očito nekaj v katalizatoru pošemerilo. Ovo je samo bil primjer da sa zamjenskim isto pali lampicu. Potvrdila struka. A original bolje da neznaš kolko ojra. A eko test je bil ok,tak da me je jedino greška bola u oči. Upravo je ugrađena varalica,pa kak bog da

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Majstor garantira da nebu palil grešku za katalizator. Ali sonda mora biti ispravna. To je drugi kod greške

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Jučer bila kontrola podvozja za tehnički.
Vaditi ili ne vaditi pitanje je sad

Najnoviji postovi

Na vrh