Može se koristiti bilo kakav bakreni sprej ili mast, ima i određenih keramičkih masti, slično kao za disk pločice, ali ništa to ne pomaže na duge staze, sasuši se s vremenom, a pošto se dizne ne vade svako malo, ima i nema smisla.
Svakako je dobro tanko namazati, pa makar i obične litijeve masti da dizna fino sjedne pogotovo ako ima o-ring. Dobro je malo namazati i brtveni prsten/brtvu da ne otpadne kod ugradnje.
Ali u principu, zbog toga što se ne vade često, pogotovo ovakve unutar dekla, nakupe garež i zbog toga ih se uglavnom teško vadi, neke korodiraju pa znaju i pucati 😁 Onda je burgija najbolji prijatelj.
Pa da malo naserendam dok imam volje tipkati...
Ovo je moja RAV4, 312.000km 2.2 D4D motor, pretpostavljam prvo vađenje dizni jer su samo original išle bakrene podloške u njih.
Nebi ih još dirao da nije počeo teško paliti i često kad prenoći, ako ne držiš gas, niti ne upali, onda otvorim poklopac za točenje ulja i čujem da sikće, jer se drugačije ne čuje da je probila podloška. Reko to je to, moram napraviti jer pošto je unutar dekla, sipa ispušne plinove i kompresiju po deklu, a vremenom se stvara garež koju sito pumpe nakupi i onda motor kaže rib - rib.
Sveukupan materijal je cca. 50€ jer mijenjam sve, brtvu dekla, podloške, gumene brtve cijevi i konektora injektora i brtve crijeva za gorivo.
Ali, ima priča oko ovog auta, još od kada sam ga kupio - čekića, malo čađi, i osjeti se da ponekad ima rupe u ubrzanju, tipa oko 2.700 obrtaja.
Razlog je ista dizna na kojoj je probio podlošku, ali i očekivao sam nešto slično zbog toga što je kupljen uz napomenu da bi trebalo srediti dizne, i tako evo već 4 godine i 70.000km, ide...