Poderao sam vozačevo sjedalo u alfi. Ne štedi se, bilo je i nakon posla u radnom odjelu van/unutra i propala je malo spužva te se poderala navlaka. U šali sam pitao kolegu, na novogodišnjoj fešti, koji se bavi sa šerafanjem svojih koliko bi me koštala kožna sjedala, crna. On kaže taman imam za svoju, odlična su i moja i ta "nova". Jedini razlog zašto mjenjam je jer ona imaju zeleno osvjetljenje dugmića, a ja hoću ova koja imaju crveno. Rekoh kolika je cijena, kaže za tebe 300 bivših kuna. Tako i bi. Uglavnom, na struju su i vozačevo ima lumbalnu potporu u 3 točke. Jako, jako dobra stvar, pogotovo za nekog poput mene koji nažalost ima probleme sa kičmom. Izletio disk prije nekoliko godina, posao i nepravilno izvođenje pokreta i eto ti skoro invalida. Kad seljak ne zna koliko su neke stvari dobre i korisne. Mislim da bih u ovim sjedalima mogao satima vozit, a da me ne pokoči. Inače nakon sat i pol maksimalno, ja moram stat i izać na 15 minuta van iz auta jer me koči. Trnci u lijevoj nozi, bol u donjim leđima. Zato autocestom samo do Zagreba, sve ostalo stara cesta tak da si mogu pristat.