Došo bosanac u njemačku pa se čudi prastarom mercedesu xdNeki autic od juce 😀 W124 E60 AMG
View attachment 61751
Slikaš tlakavce ili auto? Ja bi rado vidio auto u gro planu.Neki autic od juce 😀 W124 E60 AMG
View attachment 61751
Mercedes je oridjidji a skuplji je nego tvojih 15 imt-aDošo bosanac u njemačku pa se čudi prastarom mercedesu xd
Pazi da ga ne ošineš blicom....taj lak nije iz doba LED blicaMercedes je oridjidji a skuplji je nego tvojih 15 imt-a
Jesi li siguran? Imam negdje sliku Golfa kako ore, a kak ne može UNIMOG?!Korist oba je nikakva, ni jedan nije sposoban za oranje 😂😂
Sto put sam rekel da si u pravu oko kojekakvih razmišljanja (više puta javno, a još više puta u razgovoru sa nekim forumašima) sa kojima se mnogi ne slažu na forumu.@MUHA Ali "ti" bi pokazival svoj auto, ne lizaljku, rentaljku itd. Nije isto "kurčiti" se s tuđim perjem, ili svojim, koje si odvojio od svojih usta i članova obitelji. Ponavljam sad se dopelja u krčmu sa starim ženinim Nisanom. Gdje je to zlato i drago kamenje, koje tako obilno pada s neba u Njemačkoj i sam se treba prignuti i napuniti vreću.
Fala lepa, ja još navek imam črne prste i nokte tu doma i priznaju mi da sam majstor, nema te posude koju bi ja pral Švabama, niti trave koju bi kosil četverim susjedima za jedno "špinčenje" dok dva put na leto dojdem doma.
Ja sam nafčil svoju decu da si i tu moreju auta zaslužiti. Kakvoga? To ne bum opisival, jer ovde čita i preveč zavidnih, skritih i fino zamotanih ljudina... (OK, boljega neg večina misli...)
a kakvu si ti raspravu očekivao poslje one slike ?Ovaj forum je nazalost svakim danom sve losiji i losiji isto kao i sve na balkanu. Imamo mi taj neki mentalitet samo da se svadjamo i potezemo rasprave .
U ovoj temi možda xDrive?A kaj znači XD?