Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,435
Da je ljubitelj BENWEJA i vozi samo Xdrive do prve krivine, onda vozi bočno kroz kanal do prvog drveta.
Kao ova...Da je ljubitelj BENWEJA i vozi samo Xdrive do prve krivine, onda vozi bočno kroz kanal do prvog drveta.
Otkad mi je kćerka okrenula na krov auto (tri do četiri puta) i prošla samo sa par modrica, auto mi više nije samo za prijevoz od točke A do točke B.U ovoj temi možda xDrive?
Mene iskreno te stare olupine iz 80-ih na dalje uopće ne zanimaju jer su se svi počeli raditi na isti kalup. Više mi vrijedi Lada Niva, Suzuki Samurai, Jimny i slični, pa čak i IMT, samo da mi netko pokaže kako se dotični koristi. Od starudije bih volio imati jedino dosta starijeg oldtimera iz doba 50-ih i 60-ih. Auto mi je inače od točke A do točke B, bitno da je pouzdan i da sad mogu otići na put od 1000+ km, ako treba.
Normalno da nebi.Niti je C segment ili bilo koji drugi segment jednako siguran danas i prije 10-20-30 godina, niti je svaki auto iste generacije u pojedinom segmentu isti. Dacia Jogger je isto C segment, znači da bi je kupio iako su ocjene sigurnosti kriminalne?
Da,nekaj tak. Tek tolko da mogu provjeriti ak se upali neka greška. Da znam kak se za đep primiti. I koja je aplikacija ok?ovak nekaj ..za " na mobitel"?
kad bi znali za kaj trebaš bilo bi lakše
Dijagnostički uredjaj za automobil iCar, OBD2, Bluetooth
iCar je izvrstan alat za sve koji žele pobliže pogledati što se događa sa vozilom. Status automobila možete provjeriti izravno sa Android telefona (Bluetoowww.silux.hr
Neka svatko čita i tumači sa svojim osobnim razumijevanjem, bilo koju moju riječ.Kaj se tiče Nedima i Mece usudil bi se reči da si se istrčal pred rudo komentarom, a možda konkretno nisi baš na njega ni mislil več si komentiral onak opčenito ali se krivo protumačilo.... nažalost.
Naš Nedim je ....................... duga priča...................nismo se dugo družili ali smo razmjenili brojeve telefona
Ja imam jeftinjaka, služi me za moje potrebe dobro.Meštri,ima ko iskustva s ovim kućnim auto dijagnostikama? Obd2
Koji i s kojom aplikacijomJa imam jeftinjaka, služi me za moje potrebe dobro.
a glej , ja koristim incardoc , car scaner,carista ,torqueDa,nekaj tak. Tek tolko da mogu provjeriti ak se upali neka greška. Da znam kak se za đep primiti. I koja je aplikacija ok?