- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
A jel se isplati?Koliko će trajati?Kugle se daju inače reparirat.
A jel se isplati?Koliko će trajati?Kugle se daju inače reparirat.
znam da mu bu jebenije,al ne tak jako,pak nije to tak veca dimenzija guma,lezaji amortizera su vec v planu da se denu drugi jer pucketaju dok motam,auto ima sad oko 209000km,al bil je udareni z desne strane pa je druga stranica gore stavljena i tak,uglavnom bil je pri meni slagani polupanoga smo dopelali z njemackeKugle se daju inače reparirat. Kolko km ima auto? I pripremi si slobodno rezervne vilice i ležajeve amortizera sa tom dimenzijom guma,često češ ih mjenjat,a ak još staviš niže-tvrđe opruge jao si ga tebi. Netrebaš vjerovat al vidjet češ kroz neko vrijeme kaj sam ti rekao
Imaš i u BJ čovjeka koji se s tim bavi, ali nije se baš pokazalo trajnoje,samo je problem kaj ih treba skinuti sa auta i dopeljati vjerovatno u Zg.,onda nemam kako ići na posao?
Mane, točno tak su mi i rekli, Lambda sonda je vjerojatno crkla, ide na dijagnostiku k šogiju drugi tjedan pa budemo vidjeli. Žal mi je auta jer je u top stanju i zdrav je i udoban, al ta elektronika me živo zeza, a i po đepu me dere potrošnja da je to nenormalno.
oliver...imaš možda zadnjeg branika za karavana iz 1998. ?
Daj koju sliku tog mondea!
e imam branik i to original crveni od 97god skoro nov al nije od karavana,,šteta dao bi ti ga da imam,,slike mondea će biti sutra kad ga malo uglancam,,
Može za 1 col gore ili dolje. Nego Bućo spominješ Octaviu, i ja je ima i koristim gume kao i ti ljetne 16 a zimske 15, nego ti se eksperimetirao s tim oprugama, moja je 2007 MPI i već pre dve godine na servisu mi rekli da bi trebalo zamjeniti selene, otišao mi desni, na tehničkom mi rekli da netreba, i tak se vozim već 2 god. osjetim jedino kad idem u rikverc i stisnem kočnicu, tad se čuje tupi zvuk. Pošto imaš iskustva, dali bi bilo dobro zamjenit samo taj desni ili oba, a negdje sam čitao da je dobro staviti od Toleda jedne serije da su puno čvršći.