daniels
Aktivni član
- Tu od
- 17 Velj 2009
- Poruka
- 1,797
Kupiš pune selene od jačih verzija RS, GTI, R32 i nemaš brige.Može za 1 col gore ili dolje. Nego Bućo spominješ Octaviu, i ja je ima i koristim gume kao i ti ljetne 16 a zimske 15, nego ti se eksperimetirao s tim oprugama, moja je 2007 MPI i već pre dve godine na servisu mi rekli da bi trebalo zamjeniti selene, otišao mi desni, na tehničkom mi rekli da netreba, i tak se vozim već 2 god. osjetim jedino kad idem u rikverc i stisnem kočnicu, tad se čuje tupi zvuk. Pošto imaš iskustva, dali bi bilo dobro zamjenit samo taj desni ili oba, a negdje sam čitao da je dobro staviti od Toleda jedne serije da su puno čvršći.
malo ti je direktnji na volanu i više osjetiš neravnine.
a taj udarac je prije od amortizera jel na muldi imaš ispod isto gume koje jako brzo omekane tako da ti amortizer lagano šeta ispod mulde, nije da ga možeš rukom al eto kod takvih pikanja po kočnici se lagano čuje.ništa zabrinjavajuče i na tehničkom ti to ne gleda.
ma niš ni od orginalnih te poslje kaj stavljaš nije to kao tvornička ugradnja, a zamjenski su da auto jednom mjesečno digneš i zamjeniš selene,Imao i ja octaviu.....
Stavi isključivo originalne i to oba dva zamijeni. Zamjenske imaš od 30-80kn komad a nikakvi su i ne izdrže ni 50k km, originalni je negdje 120kn komad, možda ih nikad više nećeš morat mijenjat......
kao što rekoh stavi pune i miran si ili ak ti i to ne odgovara staviš od powerflexa pa njih potrgaj ako možeš.