To me još nikad nije zadesilo mjenjati, a ovdje svaki drugi auto je punto, a seleni svaki nakon 100,000 km prolupka, doduše kad iz golfa dimzla pređeš u punta, ništa ne čuješ da lupka. :
Taj dio ako su ležajevi a ne seleni nebi nikad otišel jer se ne vrti brzo i ne grije,nego su loše zadihtali i jednostavno voda sol prašina i zahrđa i razloha se ili zablokira.
Ja sam jednom mjenjal na Tipu na 200 i nešto tisuća, naravno išao sam kod majstora na dizalicu i bez grijanja nije išlo, baš je sranje za promjenu. Punto 2 ima nešto preko 100 000 i još ništa ne lupka.
šanana , mene tebe žal , ti imaš ozbiljni problem .....s takvim razmišljanjem pitam se kak mirno spiš ..
Pa to sam i ja mijenjal na svom Puntu 60 sx 95 god. Kaj je uopće i bio neki drugi način?Ovo je @oficir mjenjal na zadnjem mostu http://www.njuskalo.hr/podvozje-ovj...ce-fiat-punto-mk1-lancia-y-skf-oglas-14469495
Pa to sam i ja mijenjal na svom Puntu 60 sx 95 god. Kaj je uopće i bio neki drugi način?[/QUO
U orginalu kaj bi znal ne,al sam najednom naišel gdje je neka majstorčina naprešala na jednu vilicu brončane pikse još da je barem mazalicu ugradil:icon_butt:
Oficir ako su slova FIAT crvena onda je talijan a ako su plava onda je poljak .