Ja sa svojim nisam imal takvih problema. Razmel bi da jedan ne valja, ali dva?Samo nemoj Berlinga. Kolega ZJ ti znaš kakovi su pri meni u firmi. Sad budu 4 godine stari imaju cca 150000 km, svjetle bolje nego božično drvce. Gotovo na tjednoj bazi idu na popravke, a redovito servisirani i održavani u ovlaštenom servisu.
Znači da netko ne dela svoj posel kak treba.Nije v Koprivnici, u Vrbovec na servis idu, evo jedan jučer na porvak otišel nakon kaj se prošli tjedan u četvraka vratil.
Samo nemoj Berlinga. Kolega ZJ ti znaš kakovi su pri meni u firmi. Sad budu 4 godine stari imaju cca 150000 km, svjetle bolje nego božično drvce. Gotovo na tjednoj bazi idu na popravke, a redovito servisirani i održavani u ovlaštenom servisu.
Bi se malo zeznul dost su skupi djelovi za das auto , kolega ima Golfa 4 saki čas neki senzor ode, a senzori su po 100 eurića. Zadnji sad kaj mu je otišel je bil senzor radilice , imal je bomeć lepe zaj. s tim i dost para potrošenih.
Po mom misljenju Japanski proizvodjaci su jos davno prije po kvaliteti preskocili europljane.
Ja imam mazdu 626 2.0 ditd 110ks.auto je kod mene 5g.i doslovno nisam imao nikakvih kvarova sada ima 210000km.i auto i dalje sluzi bezprijekorno!!