Radost da vučeš za sobom prikolicu kao radionu te košta skoro kak i taj stari karavan.
4000-5000 kn nova prikolica
300 kn tehnički svake 3 god
75 kn osiguranje, možeš i nemoraš
ne kvari se:icon_mrgreen:
Radost da vučeš za sobom prikolicu kao radionu te košta skoro kak i taj stari karavan.
Ima i 1.6 75ks, mi u firmi imamo 2 takva, a imamo i 90ks verzije. Do 2500okr nemreš skužit razliku... Stvarno zvrk od motora.
Sljedeći tjedan ja i kolega ideno na 3-dnevni put i cca 2200km vožnje jednim teretnim produženim 75 konjašem. volim vozit taj autić i mogu reć da se veselim
I onda ideš po nekom uskom putu,trebaš se nekom maknut pa ti idi s njom u rikverc,uđeš u neko usko dvorište,nemožeš van nek ju kopčaj dole...Jednostavnije mi stavit kartona po bunkeru i nutra alat nek razvažat prikolicu za sobom
Samo ugradnja kuke (ako ju nemaš) te košta 2 soma kuna i kad pribrojimo ovo tvoje dođosmo do karavana o kakvom pričamo :icon_mrgreen::icon_mrgreen:4000-5000 kn nova prikolica
300 kn tehnički svake 3 god
75 kn osiguranje, možeš i nemoraš
ne kvari se:icon_mrgreen:
Odeš na željezničku i pogledaš strojovođe kak voze vlak u rikverc giggle):giggle):I onda ideš po nekom uskom putu,trebaš se nekom maknut pa ti idi s njom u rikverc,uđeš u neko usko dvorište,nemožeš van nek ju kopčaj dole...Jednostavnije mi stavit kartona po bunkeru i nutra alat nek razvažat prikolicu za sobom
I onda ideš po nekom uskom putu,trebaš se nekom maknut pa ti idi s njom u rikverc,uđeš u neko usko dvorište,nemožeš van nek ju kopčaj dole...Jednostavnije mi stavit kartona po bunkeru i nutra alat nek razvažat prikolicu za sobom
Ugradnja kuke za vecinu automobila ne prelazi 1200kn..zadnje sam ugradjivao u G4 i cijena je bila nekih 1000kn..(skidanje ruckom ne na sarafe.
Danas registrirao prikolicu 370kn +50kn osiguranje.. najjeftiniji prijevoz svakako. 2,73m x 1.26m veci tovarni prostor od vecine standardnih kombija.
3godine sada mir..
Da vidim u koji karavan ovo stane(vidi sliku)
Potrosnju prikolica na jacim autima skoro i ne podize.