• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Da Delphi, Bosch, Borg Warner, Continental....sve su to francuske kompanije:icon_hang:
A kupuje se ono kaj je najeftinije....a taj 1.5dci je kod mene točka na "I":icon_pray:
Kaj onda PSA nije znala napraviti motor pa im je BMW morao??

DavorB

Član
Tu od
18 Ruj 2014
Poruka
64
Auti današnjice su čisti "konfekcijski" proizvod,

Računica (cijena konačnog proizvoda - uloženo = dobit )
Rok trajanja koji sa prosječnim korištenjem nemre biti veči od 10 godina , a onda se više ne isplati slagati pa se ide opet na NOVI.
Auti su bez DUŠE ! Nužno zlo koje vadi masu love i naših đepova.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa nesto proizvedeno u Japanu,Americi ili Njemackoj(osim opela) ce vise izdrzati od kanti iz Francuske ili Fiata. :icon_eyes:

Sine ja ti francuske "kante" vozim vec prek 25g,Xm 2.1td sam prodal jesenas s 420 000 km a zadnjih par godina ulje mijenjal na 15-20 tkm iako je propisano 10tkm i to Ina delta 5,mislio da prije rikne motor pa da ga promijenim,no vrag se ne dal.Zalim sto se nisi u njemu provozal, vjerovatno vozis njemacke kante te ti je poznat taj pojam a ja i dalje vozim citrace i uzivam u" autima".

ps. stvarno mi te zal dej ti bog da se zides s penezi:drink:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
A kaj netko ko vozi fiata,daciu,ladu ili kiu su jadnici i glupi ljudi?
Dajte molim vas,nisam čul tu na forumu da netko vozi sabb ili jaguar ili rovera???
Svatko nek vozi kaj mu paše i kaj može isfinancirati.
Nije mi jasno zakaj se na svijetu ne proizvodi samo jedna marka auta???

Kad bi probali se provozati u crayzleru 300C nikad nebi pogledali mečke i bmw.
Marku plačate bar 30% cjene auta,a ne kvalitetu.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ako ti njemacke aute nazivas kantama nisi nista bolji od njega.

Fala lepa na misljenju,njemci delaju takodjer i lijepe i dobre aute no ja sam smatrao da se kolega vozi u kantama jer si nebre priustit njemacki auto,nazalost nisu jeftini.:(wait):

Gunjo1

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
220
Ja nisam rekao da vozim samo njemacke aute...imao sam i ja citroena pa sam bio najsretniji kad sam ga prodao.
I nemam previse para ali cu prije kupiti 10 god star mercedes audi ili chrysler nego novi iz Psa grupacije. Samo u zadnjih 6 godina imam predjenih 500000km,a sad sam cak u tendenciji porasta.
Sada trenutno u potrazi za autom...pa mi je bilo drago procitati post malo iznad,jer ja bas trazim chrysler 300c ili E 211 pa sta prvo trzimo.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Samo u zadnjih 6 godina imam predjenih 500000km,a sad sam cak u tendenciji porasta.o.

Jesi možda računao koliko si onda napravio dnevno?:icon_scratch:

Mislim,to nazivanje pojedinih marki kante je skroz neprimjereno.Znači,ja koji si ne mogu priuštiti(i ne želim da budem rob autu kao neki) neki das auto ili nišan na haubi sam jadnik ili šta?

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ljudi moji, nemojte se zavaravat za američkim autima, u jamerici to samo rednecki i hillbillyji voze....:icon_blackeye:

Gunjo1

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
220
Ma nisam koliko km dnevno vec koliko je to novaca na hrpi..:=:) Ali i zaradili su vise od toga. Tih 500000 je napravljeno na plinu.
Meni je bitno da ja kad krenem na put znam da radim 1000km bez stajanja(jos da mi nije gospodje i wc-a:mur:)

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Decki realno smo svi jadnici jer nas nase kante puno stoje i svi nas deru,nekad v Jugi si mogel bez auta,vozili vlakovi,autobusi ak si stopiral uvjek te neko pokupil.Putovalo se tak na more,na radju u zapad i rijetko se desilo da nisi stigo na vrijeme nekud,nalazili smo se u zadano vrijeme bez mobitela pa ne shvatam kak moja djeca navik kasne a sin krece na poso zadnju minutu i vjerovatno psuje na guzve u prometu.Sve vise cesta i autoputeva,svi nekud zure hoce uhvatiti sutra umjesto da zaustave danas.:mad::icon_blackeye:

fusher

Član
Tu od
28 Lip 2013
Poruka
85
Jesi možda računao koliko si onda napravio dnevno?:icon_scratch:

Mislim,to nazivanje pojedinih marki kante je skroz neprimjereno.Znači,ja koji si ne mogu priuštiti(i ne želim da budem rob autu kao neki) neki das auto ili nišan na haubi sam jadnik ili šta?

500 000:2190=228.31 i neki kusur na dan:(rofl):

scania, čovječe...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Neznam kakav to posao mora biti da se zaradi s autom koji prode 100000 km godisnje..

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
To mora sjedalo srast sa guzicom, ali doslovno. Frend kamionđija sa svojim špedicijama tolko napravi. A to ti je poso, kuća, birtija sve u jednom.:icon_wink:

Gunjo1

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
220
Neznam kakav to posao mora biti da se zaradi s autom koji prode 100000 km godisnje..

Ono sto donese svaki mjesec je oko 700kn jer vozim 3 zene na posao svaki dan... 3 mjeseca godisnje vozim golubove... i jos vozam prikolicom sto treba i koga treba... imam jednu turu sto idem u slovacku(topolcany) ostane cistih 2000kn ali ima 16 sati voznje(subota se krece u 22h i u nedjelju u 16h si kod kuce(a mogao bih za to vrijeme sjediti kod kuce...)
Plus jos natucem km jer mi je sogorica u steyr-u i sestra u Frankfurtu pa se do 4 puta godisnje i tamo provozam,more(ove godine oko 2300km npr jer idem na Zakintos)
Tako da se nabere...

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ja bi rekel da auto može procjeniti samo onaj ko ga kupi novog i vozi bar 150000km.
Ovo 2.,3. ruka takvi neznaju prave sposobnosti udobnost i kvalitetu.
Jer na starim autima se svašta nešto mjenja zamjenskim djelovima ili se ne mjenja dok se ne raspadne pa prodaju...

Najnoviji postovi

Na vrh