Ivan KC
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Sij 2012
- Poruka
- 3,247
Meni zna malo zna zapeti kad šaltam iz prve u drugu,ali to je zanemarivo.
A jesi probao na mjestu potegnuti ručnu ubaciti u 2 brzinu i lagano puštati kvačilo,ako počinje kliziti onda je lagano lamela u banani.
Sad jedno ovako banalno pitanje,jel ga vozila ženska,pitam zato što i moja ima lošu naviku da drži stisnuto kvačilo na semaforu?devil):
Pa ne bi smio mjenjač biti toliko blizu sjedala.
Nisam probao ovo sa rucnom..
Reko, mozda ja nisam naucen jos pa mi je zato to malo cudno, ali nakon par saltanja sam ga skuzil i bilo je dobro, jedino kaj se kvacilo mora stisnuti skroz do poda, a dok ga pustam odmah odvaja, ne kao kod golfa, skoro na vrhu..
Pa vozi ga i zenska i njen muz, ali ga muz ne vozi vec mjesec dva, jer je slomil nogu..
Al auto mi se jako svida, masina suha ko barut, radi skroz mirno za tak velikog dizela, nema nikakvih vibracija, a iznutra kako sam rekel, kao nov..
I svida mi se kaj ima crna sjedala i one tapacirunge na vratima, dok dosta njih to ima plavo, neznam zakaj, i auto ima od opreme valjda sve..
Lamela za zamjenu a i korpa a bome i potisni. Ovo za ručicu nemam pojma, možda bukolice na sajlama
A koliko bi to odprilike kostalo kod takvog Punta?
A mozda malo teze ulazi u pojedinu brzinu, zato jer rucica stoji dosta ulijevo, a to mi je i sam gazda rekao da stoji vise ulijevo od uobicajenog..