• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ok, od KIE sam odustal, tak sam nekak i predosjećal da bude ispalo.

Pozz 11 godina vozim punta 1.2 prešo je 150000 tisuća 2003 g. nism imao ni jedan kvar,došlo vreme da promjenim auto i uzeo bi stila 1.9JTD 2005g.karavan, nemam nekog iskustva sa tim dizelima,dali ga je neko imo ili ga ima još i dali je to puzdan auto.Hvala unapred

Bimbo, jel taj punto ispravan još uvjek i dal je za prodati??
Ako je auto ok, registriran i ako garantiraš za njega sutra dolazim po njega, evo baš sam u kupnji auta za punicu!

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Beži od kie...

Motor nepoderiv ali kak je netko napisal ekotest banana i nikako ga napravit..

Imala žena to čudo do nedavno..

Limarija koooma, da je od kartona duže bi držala.

Najjače što ga bez problema natjeraš na 170-180kmh al na toj brzini oće se raspast, vrata se tolko deformiraju da uz njih možeš gurnut šaku van....

Definitivna preporuka Punto, motor odličan iako ima boljki sa brtvom glave ( 300kn popravak) limarija odlična kao i zaštita od hrđe

Bimbo

Član
Tu od
11 Velj 2009
Poruka
333
Auto je dobar,27.7 sam došo sa mora 29.7 regan prodajem ga zato što mi treba veći

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Bimbo, to je ovaj noviji punto jel, nije onaj stari 55S??

Evo ja sam ozbiljan kupac, daj izbaci neku cjenu ako si za prodati, mi bi došli pogledati možda več sutra!
Javi se na PP.

Bimbo

Član
Tu od
11 Velj 2009
Poruka
333
Jebg prije 17dana sam se vraćo s mora bio sam u karlovcu mogo si ga vidit i pivo da popijemo inače je to punto 2 1.2s

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Upravo se navodi da su pragovi krenuli malo pokazivat, to mu i je jedina mana, tak barem čovjek veli.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
I zadnji most,seleni su im boljka. Pogledaj zadnje kotače da se nisu rasčepili,propeljaj ga obavezno po grabama da vidiš jel kaj zvecka.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kupljen auto danas, utegnut je dobro, pragovi natruli, to budemo sanirali, sve ostalo je ok, 250.000 km, registriran prije 2 tjedna, 2001. godina, prvi vlasnik.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Imaš slike na predhodnoj strani u linku oglasa.

A čuj, radije uzmem takav auto sa stvarnim kilometrima za te godine nego neki sa vračenim kilometrima, ovaj je auto u stvarnom stanju, nije nikja ušminkavano i dotjerivano za prodaju, a ja osobno više volim takvo, sredim nedostatke sam i znam onda da je to to.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Nisam mislio ništa loše,moj je samo na pola puta te kilometraže a 3 godine mlađi.
I onda nek netko kaže da Fiatovi motori ne valjaju.
Fiat u :icon_syda:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zakaj bi Fiatovi motori bili loši ? Pa jedini su davali garanciju do 500 000 km . Nije neka marka kod mene je 6-ti Fiat i nisem imal ozbiljnijih greški jedini problem kad te neko pita kaj voziš Talijana pa se podsmijehne .

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Imal sam dva punta, 60sx i 75elx i tri alfe, znači 5 talijana u zadnjih 15-tak god. Nikad nekih ozbiljnjih problema i skupih kvarova, relativno jeftino održavanje i većinom sam ih sam održavao. Sljedeći auto koji uzimam vjerojatno će opet bit neki talijan
.

Najnoviji postovi

Na vrh