NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
Djelim misljenje. Gledam jednog u travi vec dugo.Razmišljam da si uzmem jednog MB 300D? Zašto? Nemam pojma.
Djelim misljenje. Gledam jednog u travi vec dugo.Razmišljam da si uzmem jednog MB 300D? Zašto? Nemam pojma.
Ovo je 124 linija. Trebalo bi riješit šiber, vozačev prozor se ne spušta, klima ne radi, čini mi se da ni ventilacija nije 100% ispravna, pumpu vode prije zime promjenit i možda se nađe još pokoja sitnica.Ako imas vremena uzimaj. Ja sam prodao 190ku sto nisam imao vremena sredit je do kraja. Sad mi je zao, pa ako bi uzimao opet nesto uzeo bi 123ku. No vrijeme...
Nije problem ako je auto vani, pa ja sam nađem na Mobile de. auto, i oni ga uvezu i srede sve papire do registracije. Al me zanimalo dal je sve to tako, A i mislim da treba unaprijed uplatiti cijeli iznos, znači cijena auta vani + svi troškovi kod nas, (i njihova zarada) A auto vidiš tek kad stigne hmmm
evo živ sam. stari majmun se na autoputu vozio u suprotnom smjeru. auto ispred mene se maknuo, a ja ga udario s nekih 130. vadili me vatrogasci van. ovaj je bio dizel 150 konja