Imam pitanje: radi se o Škodi Fabia, 2008. godište, nema ni 100 tisuća km, redovno servisirana i garažirana. Dakle: auto je uključena stalno lampica za ispušne plinove, a sad nedavno je počela i treptati (blicati, kako god). Dok je lampica uključena, auto nenormalno cuka u 2. brzini.
I dosta teško pali, nekad sastavi odmah, a nekad vergla bezveze...Mijenjani filteri peludi jer su oni "kao" bili krivi, ali opet..šta bi moglo dovodit do cukanja i težeg palenja?
Koja Fabia?Imam još jedno pitanje: na Fabii su se svjetla uključivala sama automatski sa paljenjem auta,
no međutim više se ne pale..jel možda do nekog osigurača ilin čega?
Koja Fabia?
Ova predzadnja?
Ako je, skini poklopac pored lijevog koljena. Tu bi trebal biti šalter kojim se uključuju kratka svjetla čim daš kontakt.
Bolje je da ti svjetla ne rade s kontaktom, već da ih uključuješ po želji.
Sa više strana sam čuo da muljaju, navodno ima čak auti koji su još vani a već ih tu prodaju. A slike stave od nekog trećeg auta.Kolege, ima tko kakvog iskustva s ovom auto kućom:http://www.njuskalo.hr/trgovina/autoklaric
Uvoze razne aute iz vana pa me zanima
Sa više strana sam čuo da muljaju, navodno ima čak auti koji su još vani a već ih tu prodaju. A slike stave od nekog trećeg auta.