• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Može pomoć ako itko zna šta učinit...naime došao mi račun kući za mjesečnu parkirnu kartu, iz Osijeka, a auto sam prodao prije 2 mjeseca...imam kupoprodajni ugovor i sve. Itko se sretao s sličnim?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Nisam imal takav slučaj, ali napiši prigovor i pošalji im kopiju ugovora. Nakon toga buš vidjel kak buju reagirali.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A jel ugovor ovjeren kod bilježnika ili ne mora biti?
Netko je u prekršaju, ili ti ili kupac.

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
Ne mora biti ništa ovjereno. Trebali ste odmah ići u stp napraviti novu prometnu.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Jel se to po novom može napraviti u svakoj STP ili samo unutar registracijskog područja? Ako je drugo registracijsko područje treba u nove tablice, a njih imaju samo za registracijsko područje na kojem je STP.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Sve STP imaju registarske pločice za zva područja. Ako slučajno baš taj tren nemaju mogu nabaviti drugi dan. Ali u pravilu uvijek imaju.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Tako je, i ugovor se potpisuje pred djelatnikom STP. Ali naravno u pravilu na balkanu ili nema pločica, ili se ne prepisava odmah i onda izađe eto ovo što ima član Fendt939.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Tako je, i ugovor se potpisuje pred djelatnikom STP.
Nema potreba,ja sam 2 auta prodao i prepisao na nedjelju,oboje smo stavili oib-e i potpise,ja dobio svoj primjer ugovora i nemam više ništa s autom. A ako se što dogodi u međuvremenu dok se auto prepiše,imam primjerak ugovora da je tog i tog datuma auto prodan.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Vjerujem da bu tak i u ovom slučaju. No, ja sam ipak pristaša da se sve odmah riješi i nema dodatnih zafrkancija. Ne daj Bože da kupac napravi neku veću glupost, a mene onda u noći traži policija. :(

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Da i ja sam tak napravio gdje je kupac koji dan poslije prepisao, bilo je sve u redu, ali jbg 100 ljudi 100 čudi, nikad ne znaš šta može biti.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Slao sam mail sinoć, nema odgovora, danas zvao tri puta ne javlja se nitko...kako god, mogu li mi naplatiti to bez obzira na ugovor?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Mislim da bi trebao napisat žalbu i priložiti kopiju ugovora

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
Puno njih se tako opeklo i platilo tuđe kazne nažalost. Nadam se da nećeš tako proći, žali se.

Normalno da možeš ispuniti ugovor gdje hoćeš ali se izlažeš ako odmah ne prevedeš.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
A ništa, budem sutra zvao opet...
Mislim nije mi 70 kuna puno, al' zašto bih i to platio kad znam da nije moje.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Jesi priložil ugovor uz prigovor i zamolil ih da ti daju povratnu informaciju?
Provjeri telefonom jesu li dobili mail?

Najnoviji postovi

Na vrh