• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Evo pri nama se konačno organizira neka utrka. Odkak je speedway nestal z grada, nikaj slično se nije događalo.
Ima na linku niže kak bi taj dan moral izgledati, pa ako ko dojde slobodno se javi za pijaču, ja budem negdje cirkuliral.. 😎

Prilozi

• FB_IMG_1629748776575.jpg
    FB_IMG_1629748776575.jpg
    41.9 KB · Pregleda: 11

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Jer nema više nit kluba nit stadiona/staze.. Politika se umješala i u par mjeseci je nestalo sve kaj je stvarano desetljećima.
Ima staza u donjem kraljevcu, od Pavlica. Al i tam se slabo vozi

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jer nema više nit kluba nit stadiona/staze.. Politika se umješala i u par mjeseci je nestalo sve kaj je stvarano desetljećima.
Niste Vi jedini tako završili, i mi smo, "nesta para - nesta prijatelja"...
Da te malo piknem trnom u guzicu: zašto ti je Pavlic napisan velikim početnim slovom, a Donji Kraljevec malim :unsure:, puno sam puta bio u Donjem Kraljevcu pa mi je taj trn sad "upal u oko" :hahah:

(I da, gledao sam priloženi izvod iz Pravilnika Utrke, tipčno iz HAKS-a 😖 , dalje evo najbolje da šutim...)

• Tužno
Reactions: ZJ

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
A eto, tako mi se dalo 😅
Donji Kraljevec sam napisam malim slovima jer smatram da većina zna što je to. A Pavlic sam napisal velikim, da se zna da mislim na prezime. Eto ukratko objašnjeno. Bez zamjere 👍
I ja sam v kraljevcu sako malo, pogotovo dok vozim kuruzu i pšenicu na otkup 😎😎

MeđiMurec

Član
Tu od
13 Sij 2021
Poruka
82
@Matija_E30 imam moj kolega s posla stazu u Goričanu, dolaze dečki voziti svaki vikend... pa ak te zanima možeš navratit pogledati... znam da dolazi dosta ljudi od amatera do profesionalaca

Evo i link za YT:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
To je motokros, a ne spidvej. To nikad nebude tak popularno kak je bil spidvej v priloku, al i celi bivši državi 😉👍
Znam za stazu, idu i moji kolege. A i bil je taj vlasnik staze pri meni, došel je rotobranu glet, on bi z njom stazu ravnal poslje vožnji 😎

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Šteta, umjesto da se veselimo onome što imamo i održavamo ono što se stvaralo godinama kako bi ljudima bilo zanimljivo i interesantno, eto, nažalost i to se ugasilo. Gdje god je politika u pitanju, nikad dobro ne završi, tako to funkcionira u našoj državi. Stvarno žalosno.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Kad stavim prikolicu na kuku tokom voznje udara jer ima medjuprostora izmedju šape i kuke. Kako to riješiti ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Postaviš komad nauljene kože na kuglu prije zatvaranja "šape". Ili istu zamijeniš novom.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Postaviš komad nauljene kože na kuglu prije zatvaranja "šape". Ili istu zamijeniš novom.
hvala, poslusacu tvoj savjet. Ne daje mi se sada 30e za novu šapu, jer je ova solidna, sem sto je dobila malo lufta.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Samo da ne pukne lajtung.
Ako propadne pedala na pod svetlil bu pilot 🤭

Najnoviji postovi

Na vrh