• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Vozio više puta zimske po ljeti, pa to ne drži ništa, kočenje da ne pričam. Što fali Michelin CC+ ili CC2 sad već ima?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ha gle, ja odradim s RAV4 oko 15 - 20k godišnje i već drugu sezonu su Hankook Winter I*cept w330 gore, ljeto - zima i nemam problema, troši se kao i svaka druga, ne škripi i ne bježi na nos pri naglom motanju ili kočenju, kao neke, realno SUV je i to treba dosta govoriti, a dimenzija je žnj 225/65/R17 tako da sam se odlučio za zimske, jer svakako idem po blatu pa je primjerenije M+S nego neka ljetna. Svakako, to je moje iskustvo.

Domy, ako si vozio auto od 150 - 200ks na Sava Eskimo, to ne računam kao mjerilo 😂😂 Odnosno šta god na Savi van zime i snijega nije mjerilo.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
U životu je za sreću potrebno uskladiti želje s mogućnostima. U vožnji, brzinu s mogućmostima guma.
Već godinama radim jako malo km i vozim stalno zimske (čak Sava). Ne pokušavam se žuriti, rađe krenem na vrijeme, jer u prometu se požuriti lako na groblje.
Tko se puno vozi, nek ne špara kupiti 2 seta kvalitetnih guma.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
O da, ljudi su čudo, mobiteli od 7 - 10 tisuća kuna, a ono što ih drži za naše traljave ceste gledaju platiti što manje.

Na Audiju koji mi je glavno prevozno sredstvo i napravi cca. 30.000km imam 2 seta felgi ljeto - zima, a gume pri premium kvaliteti.

Zima - Vredestein Snowtrac 5
Ljeto - Hankook Ventus prime 3 K135

Oba seta 2019, a ove godine će ići neke nove gore, znam da gume mogu terati i 10 godina, ali treba i PDV negdje utopiti pa zašto ne u nešto korisno 😜😂

Najnoviji postovi

Na vrh