• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Današnje druženje na šoderici kod koprivnice.
Sunac ti tvoj, malo čas sam se vratil sa grabe. Nije više bilo nikoga, malo smo bacili oko na kartingaše u Box-u i gas doma.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Jel imao neko Audia A6 2.5 TDI V6 180ks Quattro i ima li neko iskustvo sa tim autom pošto imam u planu kupiti takav auto, čuo sam da dosta ljudi loše pričaju o tom motoru pa me zanima da li je to stvarno tako ili ljudi ga loše održavaju pa kad se pokvari onda bude loš i ne valja
Imal sam ga... Puno zuji malo meda daje..
Posisa boga oca a neide baš nešto, troškovi održavanja veliki, bregaste vole otic, klackalice se nekad raspadnu, bošpumpa krepa elektronski dio, tiptronic koji oni imaju šalta lijeno... Ugl. Kod mene više neće doć (eventualno da ubacim 1.9 u njega), jedino dobro na njemu je zvuk.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ne znam meni se sviđa taj auto kako izgledom tako i tim zvukom motora i pogonom na 4 točka. Vidjeću kupiću ga kad riješim Passata pa ako bude zajebavao riješiću ga

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
1.9 vozim tu i tam, pežo je za svaki dan, drugi srebrni je od brata 2wd, a sivi benzinac 2.3 v5 stoji i ne znam dal da ga raskupusam u djelove ili da složim motor pa da mu još malo j*bem mamu 😂

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Imaš li za kazne?
Zakaj se jaki auti uvijek povezuju s brzom voznjom?
Nije mi bitna krajnja brzina nek izgled, zvuk, da je kolko tolko pouzdan i da me nekad zalepi za sic... Odma je i preticavanje sigurnije jer si prije gotov s radnjom 🤷

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Gušti su gušti, samo se ne probati zalijepiti za banderu, most, ogradu, ili u nekog iz suprotnog smjera, sve drugo - uživaj, 👌 ali i druge sa slabijim motorčekima poštivaj. 🥂

Najnoviji postovi

Na vrh