Imaš li tvorničku navigaciju na njemu? Smrdi mi da prima UTC vrijeme preko GPS-a. Vidi možeš li negdje to isključiti ili staviti offset na UTC+2.Nisam još odspajao akumulator pa ne znam što se dogodi ali vjerojatno se resetira, to je zadnja opcija, nije baš da se ne može živjeti bez toga. Probat ćemo još preko dijagnostike ako se može podesiti.
Nažalost kod Renaulta nije takva priča.Ne, ako je originalni radio a vjerujem da je, nemoguće je izgubiti kod. Kod je potreban da se taj radio stavi u drugi auto. Ovako prepozna po broju šasije.
Pozdrav, zanima me koliko taj auto ima godina i da li ga je moguće uvesti "u tim" godinama u HR, ili više godine nisu važne? Tipkam pitanje na mobitelu, znači nisam pripremno pročitao 5-6 zakona i pravilnika...Kupio bih auto u Sloveniji.
Prodaje ga privatna osoba i cijena je 2 000 eura.
Koliko bi me dosao da ga uvezem u HR?
Sto sve placam osim 2 000 eur?
Hvala na odgovorima
Bježi od tog....To je auto za direktora sa velikom lovom, i auto za njemački autobahn, a ne za ovu našu kaldrmu...Jel imao neko Audia A6 2.5 TDI V6 180ks Quattro i ima li neko iskustvo sa tim autom pošto imam u planu kupiti takav auto, čuo sam da dosta ljudi loše pričaju o tom motoru pa me zanima da li je to stvarno tako ili ljudi ga loše održavaju pa kad se pokvari onda bude loš i ne valja
Moraš biti svjestan da je taj motor I taj auto bil novi prije dvadesetak godina i da ak je uvežen iz vana ima bar pol milje na grbači,sve ono kaj prijašnji vlasnik/vlasnici nisu promjenili budeš ti,od nekakvih značajnijih boljki su bregaste, i boš pumpa i ak je manualni mjenjač onda zamajac.Jel imao neko Audia A6 2.5 TDI V6 180ks Quattro i ima li neko iskustvo sa tim autom pošto imam u planu kupiti takav auto, čuo sam da dosta ljudi loše pričaju o tom motoru pa me zanima da li je to stvarno tako ili ljudi ga loše održavaju pa kad se pokvari onda bude loš i ne valja