• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Imal sam vec auto s blizu 300 kobilica, vozil sam i jace i znam kaj je to i kaj sve takvi auti moreju napraviti ak ne razmisljas

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,720
Sila za vremena. Tak stari ljudi vele. Ja pak nekaj razmišljam kaj bi dal izvaditi iz getribe zupčanike od četvrte i pete brzine. :unsure: :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Zakaj se jaki auti uvijek povezuju s brzom voznjom?
Zato jer obično oni za volanom istih ne podnose kad ih lošiji auto pretekne (dok "kenjaju" ispod ograničenja, telefoniraju, jedu ... i sl.).

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Passat b6 karavan 3.2 benzin
Imào ga moj nećak, V6 250 ks 4motion ali bio limuzina, nisam ljubitelj vw ali to je bila pila od auta

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,720
Moraš ga nahvaliti. Troši kaj upaljač, nema ulaganja, vozil se samo po suhom, održavan u ovlaštenom servisu, bio je kao član obitelji, teško ti se rastati od njega, nikada nije pušeno u njemu.....

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Lada!
447402446_856464659841789_4439330332331654086_n.jpg

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Imam priliku da zamjenim mog Passata koji je u lošijem stanju za onog Audia i da doplatim, sad da li je to pametno. S tim da je Audi registrovan godinu dana i odradjen mu je servis mjenjača i zamjenjeno ulje u diferencijalu

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
Pozdrav forumasi imam jedno oitanje ako tko zna,imam Mercedes v6 sa automatskim mjenjacem pa dali je problem vuci auto prikolicu ukupne nosivosti 2t mislim Auto ima snage sami mislim zbog mjenjac jeli mu smeta

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Pozdrav forumasi imam jedno oitanje ako tko zna,imam Mercedes v6 sa automatskim mjenjacem pa dali je problem vuci auto prikolicu ukupne nosivosti 2t mislim Auto ima snage sami mislim zbog mjenjac jeli mu smeta
Nisi nam nista reko s tim podacima... Daj detaljnije kojo motor koji mjenjac koji auto...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pitanje je imaš li E kategoriju?
Jel mu smeta? Pa naravno da mu smeta. Jel može?
Ne da može, nego mora! Vozi i ne pitaj; nije on kupil tebe, već ti njega.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ma Motor je V6 224ps dizel mljenjac je 7 brzina

5g tronic je puno robusniji mjenjac, za ovak neke otpeljati mores bez brige, al baš često nije preporucljivo.
Ja sam s passatom 96kw 4motion vozil 2300kg i ide 🤷

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Škoda Yeti 2.0 TDI 140 KS iz 2013. kod laganog dodavanja gasa non-stop cuka/trza. Npr. kad sa 60 km/h u četvrtoj skroz lagano ubrzavam, osjećaj je kao da u valovima stišćem gas. Kod jačeg ubrzanja je sve normalno, linearno vuče i zvuk je dobar. Na tabli ne svijetle nikakve lampice, na dijagnostiku će ići sljedeći tjedan. Što bi moglo biti, klapna gasa možda?

Najnoviji postovi

Na vrh