• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,380
Ekipa kakvo je iskustvo s filterima? Šta se pokazalo najbolje, a šta je nekakav best buy?

Kupovao sam dosad bosch pa gledam da li kvaliteta stoji iza te cijene i imena...

Danas malo za promjenu kupio UFI koji je nešto povoljniji, a možda bolji izbor u tom rangu?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,059
Ekipa kakvo je iskustvo s filterima? Šta se pokazalo najbolje, a šta je nekakav best buy?

Kupovao sam dosad bosch pa gledam da li kvaliteta stoji iza te cijene i imena...

Danas malo za promjenu kupio UFI koji je nešto povoljniji, a možda bolji izbor u tom rangu?
Zavisi za koji auto, svaki proizvođač ima svoju robnu marku.
Ufi je jedan od boljih filtera, no generalizirati o kvaliteti se nemože.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,881

Zakaj meni valjal,Pogledaj čiji kučište filtera goriva imaš u vw-ima kaj imaš doma,UFI

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,380
Vidio sam na Caddy 2019 godina da je UFI...

Nekako sam za golfa 5 bio siguran da je mahle najbolji, a sad za passata b8 nemam info šta je prva ugradnja..

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,059
To je nemoguće ocijeniti u nekim sigurnim okvirima.
Jedini znak po kojim se moguće orijentirati je propustanje nepovratnog ventila filtra.
Obično se manifestira po malo dužem svijetljenju lampice ulja prilikom paljenja kad auto stoji preko noći. Tu su se najpouzdaniji pokazali Bosch i UFI, ostalo sve je lutrija

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,411
320i ,piše 😉
Pokazao mu slike, hvata ga nostalgija, @Matija_E30 pita jel na prodaju 😉
Zasad nema tih para za koje bi ju prodao... Sad planiram baš uživat. Nek samo bude zdravlja, pa se uputim i malo do naše obale..
Plan je do crikvenice, pa onda do opuzena. A usput pronaći i prijašnjeg vlasnika u solinu, nek vidi u kakvom je sad stanju 😀

Najnoviji postovi

Na vrh