Zavisi za koji auto, svaki proizvođač ima svoju robnu marku.Ekipa kakvo je iskustvo s filterima? Šta se pokazalo najbolje, a šta je nekakav best buy?
Kupovao sam dosad bosch pa gledam da li kvaliteta stoji iza te cijene i imena...
Danas malo za promjenu kupio UFI koji je nešto povoljniji, a možda bolji izbor u tom rangu?
Zakaj meni valjal,Pogledaj čiji kučište filtera goriva imaš u vw-ima kaj imaš doma,UFIEkipa kakvo je iskustvo s filterima? Šta se pokazalo najbolje, a šta je nekakav best buy?
Kupovao sam dosad bosch pa gledam da li kvaliteta stoji iza te cijene i imena...
Danas malo za promjenu kupio UFI koji je nešto povoljniji, a možda bolji izbor u tom rangu?
Zasad nema tih para za koje bi ju prodao... Sad planiram baš uživat. Nek samo bude zdravlja, pa se uputim i malo do naše obale..320i ,piše 😉
Pokazao mu slike, hvata ga nostalgija, @Matija_E30 pita jel na prodaju 😉
Imaš lance u prtljažniku, ili ne voziš cestama na kojima je obaveza zimske opreme do 15. travnja?Prebivanje iz čizama u tenisice
Svaki auto i proizvođač ima propisano kolko se steže,recimoClio III je ili 11ili15 tak da AK je ovaj drugi i nije puno fulal.Dobro je znati, inače jednom frendu na Cliu stegnuo majstor na 17 kg alu felge ( objasnio da tako mora biti)
Trebalo otpustiti, čovjek nije mogao klasičnim ključevima, pomogli mu moji s colnim prihvatom i mojih 108kg uz trzaj cijelom težinom, nije nesreću puknuo ni jedan šraf.
Nije štos u tome ima li snijega ili nema, nego je za neke državne ceste i autoceste zimska oprema propisana do 15. travnja neovisno o vremenskim uvjetima. Ovisiš o policajcu koji te zaustavi.