• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
745
Nema udarac prilikom ubrzanja, ali ide jako linearno. I u 6oj na 50km/h potegne bez vibracija ipak je to veliki motor. Hebena tehnologija, osiromašenu smjesu pali ko dizel a kasnije pojača smjesu i pali na svjećice. Ako sam dobro shvatil jbg.
Njegov ima sad cca 90000km...bez greške zasad. Dojdi u moj kraj, isprobaj, ima mrzle pijače u frižideru :ppozdrav:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,933
Hvala na odgovorima i na pozivu. (y):ppozdrav: Sin je kupil ovu s oglasa. Meni sad ostaje odluka koji golf prodati. Njegovu šesticu 2,0 iz 2009. ili moju peticu 1,9 iz 2006. Njegov ima nekaj više km, a na mojem je sređena limarija (imal je prve znakove korozije). Moj ima cca 215k km, a njegov cca 250k km. Na oba je napravljen veliki servis.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,933
Hvala na mišljenju. Da, motor na mojem je pouzdan PD, makar njegov ljepše radi. Pretpostavljam da je CR. Njegov je s 5 brzina, a moj sa 6. Mislim da su na mojem nešto kvalitetniji materijali u unutrašnjosti. Družim se s njime od 2013. i nekak mi je prirasel srcu.

Najnoviji postovi

Na vrh