Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ta je fuj, gmo.....
Onakve slične komponente imam i ja negde na tavanu. Jesu zastarele ali garntiram da još uvijek rade.
Takve danas ni u Pioneeru ne mogu proizvesti.
A kad smo več zagnojili temu...
I ovo je bil Pionir koji je užival u zvuku koji je isporučival Pioneer.
Pitaj nekog u tvojoj blizini tko ugrađuje i popravlja autostakla. Točke od udarca kamenčića u šofer šajbu uspješno poprave. Poželjno je riješiti čim prije.
Zvao u Slavonski Brod neka firma što radi stakla,kažu da se to samo u Zagrebu moze popravit.Potom sam zvao autolimara u SB kaze da popravlja farove i dogovorili smo se za utorak tako da cu vidjet sta će ispast.
Nisam ni ja bio ljubitelj plavuša, ali sam se isto vremenom naviknuo. Sad mi je maltene postalo svejedno. Ako te baš previše smeta samo ugasiš svjetlo.