• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,253
Ta je fuj, gmo.....
Onakve slične komponente imam i ja negde na tavanu. Jesu zastarele ali garntiram da još uvijek rade.
Takve danas ni u Pioneeru ne mogu proizvesti.

A kad smo več zagnojili temu...
I ovo je bil Pionir koji je užival u zvuku koji je isporučival Pioneer.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,101
Pitaj nekog u tvojoj blizini tko ugrađuje i popravlja autostakla. Točke od udarca kamenčića u šofer šajbu uspješno poprave. Poželjno je riješiti čim prije.

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
599
Zvao u Slavonski Brod neka firma što radi stakla,kažu da se to samo u Zagrebu moze popravit.Potom sam zvao autolimara u SB kaze da popravlja farove i dogovorili smo se za utorak tako da cu vidjet sta će ispast.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,984
Budeš se naviknuo😉
Ne budem, ipak nije moj. 😏
Malo se tuđim perjem kitim😂😂😂.
Od brata je i on ga bude drndao. Ja sam ga samo dopeljao u dvorište.
Prvih 70-tak km je bilo mojih, ostalo neka on lupa.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,390
Meni je jedno vrijeme trebalo da se naviknem na turbo, a do sada sam uvijek vozio atmosferce, sad kad sjednem u ženinu Corsu ne ide mi nikako, već sam udubio pod koliko gas pritišćem😂

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,984
Nije da mi je dizel kao dizel loš, ove eko kerefeke me najviše odbijaju od njih.
Zbog toga ih ne volim i izbjegavam. Do god mogu nać klasičnog atmosferca benzinca i još ako je plin na njemu, to mi je za sad best bay. Malo imam otvorene vožnje, većinom je grad i tu dizel meni ne igra.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,390
Malo imam otvorene vožnje, većinom je grad i tu dizel meni ne igra.
A da, kod mene je druga situacija, imam 11km. do posla, i to sve otvorene ceste, a i Ford baš nema veliki izbor benzinaca, atmosferaca nema, sad su svi EcoBoost.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,104
sad su svi EcoBoost.
Dok sam kalkuliral kupnju novog auta između ostalog sam i Kugu "škicnul" . Fenomenalni auto, nema prigovora... Sve dok nisam haubu podigel...1.5 ecoboost 3 cil. Nebudem sračkal , možda je dobar motor, ali hvala lijepo, ja ne bih...

Najnoviji postovi

Na vrh