• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,984
Kolega ima Ford Ecosport, mislim da se tako zove, motor 1.0.
Kupio ga je polovnog pred jedno 3-4 god.
Za sad super zadovoljan. Ima nešto prek 100tkm i kaže da do sad ni jedan kvar.
Mene to isto odbija ali nekog izbora od novijih benzinaca baš i nema nešto da možeš birati.
Šef na poslu je uzeo novog C3 Air cross, jedino u ponudi je bio 1.2 motor 3 cil.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,438
Ima li netko neki od onih divnih motora s mokrim remenom i kakva su iskustva?

To je prijevara stoljeća kao HDZ... znaju da su sjebali i kažu....kaj sad...mi nećemo snositi poslijedice

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,279
Upravo taj gore navedeni 1.2 iz PSA grupacije ima mokri remen. Onaj tko je to izmislio treba robijati. Prije par godina sam odvozio test vožnju novog 2008, kasnije par puta rent a car, motor je skroz anemičan i ne baš tako štedljiv. Pouzdanost već izlazi na vidjelo...

Najnoviji postovi

Na vrh