Zato sam i napisal ako imaš srečeMa carvertical je sranje...vise puta sam cuo da na carverticalu bio auto bez greske a ljudi znali da je imao saobracajku...tak da nazalost tesko je bilo cemu vise vjerovati...
Kak ne, tolko nemre napravitiAko su kilometraže različite zbroji sve tri i to bi trebalo biti tu negdje, onda.![]()

Ti si kupio nekada i novi auto????Ne nužno. Moj auto ima žigove serevisa samo dok je u garanciji bil, a i dok je bil sam imal svađe sa servisom nebi li mi nedostatke uklonili...
Nakon toga moja garages i moja ruka penkalom u servisnu knjigu. Ko vjeruje vejeruje, a ko ne ni nemora.
Po auspuhuPoštovani, mene lično interesira kak znati da na euro 6 dizel motoru nije uklonjen dpf.
Mislim ono, bez da se prikopča na dijagnostiku, ima možda kakva caka?
Ekotest prijašnjeg vlasnika zanemarite,to znamo kak ide
Koji to E6 nema adblue?Kak, pa neki ni nemaju adblue
Kak po auspuhu? Nema dima?
Ne nego ak je dpf vani onda ima dima i auspuh je crn.Kak, pa neki ni nemaju adblue
Kak po auspuhu? Nema dima?
Pa kako izgleda ekotest? Sa DPF-om bi zacrnjenje moralo biti praktički 0. Mislim, meni je tako na dva auta, Civic je sad 13 godina, EURO 5 bez aditiva, zacrnjenje 0.Poštovani, mene lično interesira kak znati da na euro 6 dizel motoru nije uklonjen dpf.
Mislim ono, bez da se prikopča na dijagnostiku, ima možda kakva caka?
Ekotest prijašnjeg vlasnika zanemarite,to znamo kak ide
Moj, 2.0 TDI, 2018 g.Koji to E6 nema adblue?