• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,057
Ne kod Renaulta, kod svakog se može provjeriti kilometraža, samo kaj pri nama odmah po isteku garancije ovlašteni servis jedino auto od firme vidi. Privatno retko ko vozi u servis.

Slažem se da su ti dci motori dobri, ali.... tdi je u srcu, jedino ovi 1.6 su totalno razočaranje....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,596
@iwanho, gledaj koji ti je komotniji za ući i izaći, u kojem ima više mjesta.
Koliko konja ima taj motor? Ima li taj Megane 6 ili 5 brzinski mjenjač?

A zakaj ne glediš električnoga, koji je bolji za kratke relacije? :D

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,215
@iwanho, gledaj koji ti je komotniji za ući i izaći, u kojem ima više mjesta.
Koliko konja ima taj motor? Ima li taj Megane 6 ili 5 brzinski mjenjač?

A zakaj ne glediš električnoga, koji je bolji za kratke relacije? :D
Nisam ja zahtjevan glede auta. Meni je Golf za moje potrebe čisto ok. Ako se bu taj Megan prodaval (vlasnik dobiva službeni auto na korištenje pa mu ne bu trebal), privlači me prvenstveno zato kaj je 8 godina mlađi od Golfa.

Ono kaj ne volim su današnji suvovi i crosoveri. Grdi su mi, veliki kup pleha. Ulazak u Megana je ok. Probal sam si sesti u Captura od sestrične. Ulaz je muka ježova. Krov je tek malo viši nego kod megana, a prag jako visoki.
Ne znam koji je mjenjač, ali mi se čini da je 6 brzinski. Igra li to neku ulogu?

Da delam 10x više km, možda bi električni bil ok, a možda ni onda.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,596
Ne znam kakav je na Golfu, ali Meganov motor ne ide "odozdola", već ga treba vrtiti ko benzinca. Ipak je za "jen celinder" manji od onoga na Golfu. Jedino kaj je jeftinija cestarina (naknada za ceste, radi toga).
Ima li taj megan ove danšnje moderne bedastoće, ekrančiće, ometala u vožnji, ne bih znal.
Znam samo da mi se puno toga na autima ne sviđa, dok je na ovom Golfu sve klasika.
Ne navijam ni za jednoga, no rekel bi da je Golf te generacije bolje napravljen od novijih modela (nisam fan, ali ono kaj je bolje priznam).

Najnoviji postovi

Na vrh