• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,732
@Frenki F3, ja to vidim ko zaglupljivanje, vozači su generalno sve lošiji...i sve više voze "bez mozga", oslanjajući se na "svemoguće" sustave.
Adaptivni tempomat je jedina sprava koja mi se dopala (iako i običnom niš ne fali) ... ovo drugo (kad vozim auto s tim) odmah isključujem...nemru biti dva vozača za istim volanom.

Frenki F3

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,336
ZJ, razmem ja tebe, al ja ti tjedno rokam 2700 km minimalno, i smatram da nisam gluplji nego kvalitetniji vozač sa navedenim sustavima a samim tim sigurniji i za sebe a samim time i za ostale sudionike u prometu. Koristiš svoje znanje+ nadogradnja na novo. Samostalno kočenje apsolutni br.1, adaptivni tempomat odmah iza po sigurnosti, sa nekim uštelavanjima preferencija da se izvuči maksimum iz vozila/vozača. Nude se čak i "škola" vozača čiji algoritam pazi na kočenje, gas i sve bespotrebne radnje koje povečavaju troškove. Kod mene je uvijek uključen i ponosno koristim već drugu generaciju koja je po meni odraz škole dobre/sigurne vožnje iza koje stoje profesinalni vozači. I uvijek se najde neki pametniji od toga, to meni ne treba i sl. Jednostavno moraš pratiti korak ili si dinosaur.
Zato me i zaintigriral ovaj navedeni kinez koji za male pare nudi jako dobar odnos uloženo dobiveno i veselim se još par recenzijica štovanog člana. Jedino je nepoznanica naknadna vrijednost a to je mač sa dvije oštrice jbg.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,732
Ti si viša liga...i svi oni koji žive od ceste.
Mislil sam na nas, obične "amatere" za volanom, koji kad se dograbe svega toga i voze par km dnevno, misle da su radi svega toga superiorni na cesti.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,933
Slicno i svaki novi jd ima. Pratis lokaciju, potrosnju, ucinak, zadrzavanje. Nije lose za firme. Za mene zgodna aplikacija za pohvalit se u birtiji.
1000080712.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh