• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,315
Reci mu da je da mora nazad na doškolovanje. Naravno, ovisi o kojem autu je riječ (samo da nije neko Francusko gov*o jer tu nisam doma) ali na normalnim autima kad se amortizer obesi selen ispadne iz kape i svaki ima lufta. Zato i postoji gore ona pločica....Kad je auto na kotačima lufta nema. Ima, ako je guma poderana.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,739
@ROADRUNNER izgleda da si naišao na tipa kao ja pred dosta godina. Imao sam tada uz čokoladnu KIA u i Fabiu combi, besprijekornu. Došel sam na TP sve kao ide dobro do pred kraj. Onda grom iz vedroga neba: "neispravni ste, nemate kratka svjetla". Ja ga pogledam onak bez veze mislim da se šali. Velim mu imam. Rolo vrata su bila spuštena i ja prebacim duga, kratka, duga, kratka - vidim da je sve ispravno. On se več okrenuo uključio otvaranje vrata i veli mi u odlasku, parkirajte vani i dojdite u kancelariju. Ja nisam znal kaj misliti, kaj napraviti. Sedel sam sa strane kak bedak, nit se on više osvrtal na mene, niti sam ja imal ideju kaj nek napravim. I onda za cca 15-20 min pozove me i veli, evo papiri dovršite s kolegicom, "sad ste ispravni". Bio je to moj zadnji ulazak u tu stanicu, u VŽ ih je nekoliko i od toga dana idem na suprotnu stranu grada i nemam problema. Znam samo da je taj tip, izgubio taj posao, nedugo poslije tog mojeg opisanog događaja. Nemam pojma što mu je bilo u glavi.
Očigledno ima sve više takvih stručnjaka.
Ne tražim nikada, nikakav popust za sebe odnosno auto, ali bio je to moj zadnji ulazak u tu stanicu. Radi reklame nazive im ne budem spominjao.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,845
Reci mu da je da mora nazad na doškolovanje. Naravno, ovisi o kojem autu je riječ (samo da nije neko Francusko gov*o jer tu nisam doma) ali na normalnim autima kad se amortizer obesi selen ispadne iz kape i svaki ima lufta. Zato i postoji gore ona pločica....Kad je auto na kotačima lufta nema. Ima, ako je guma poderana.
Opel corsa E sa 50 000 km...

Onajsa 200 000 je bila Chevrolet Nubira.
Na oba auta kad dignes prednji kraj, auto visi na tim plocicama.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,658
Ja sam v Ludbregu bil rušeni (davno) jer mi je navodno bil zdrapani auspuh. Veli vidimo se u roku 15 dana. Ne,vidimo se za 1 vuru,idem ve k tvom prijatelju limaru da mi to sanira. Ovaj pogleda i veli idi ga stersj u k. Sve je v redu. Nije bilo posla ,čekal me na ulazu. Kaj,već si se vrnul? Evo me,rekel ti je prijatelj da ti bu tu zdrapanu glavu pošvasal. Ni ulaziti više nisam trebal. A inače,dotični je poznati da rijetko koga pušta ak je prazna pepeljara

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,658
Dobili su oni jedne godine sankciju 6 mjeseci zatvorena stanica za tehnički. Organi zaustavili lika s trulim stojadinom kc table. Pitaju ga kam ti,na tehnički ,veli on. Ovi naši bedaki v kc rušiju stare aute. Ali su dečki u plavom čekali povratak istog,pa su skupa išli nazad na tehnički. Epilog piše na početku

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,315
Ako na toj postaji u centru svijeta ulazna vrata postaje gledaju na mehanu onda sam ja tam skoro kontrolora zgazil kad sam Land Rovera od pokojnog majstora na pregled vozil :ROFLMAO:
Zna @ZJ čija je to raketa i u kakvom stanju bila.
A bila su to zlatna vremena....

Opel i 50 tisuča, to ne želim ni komentirati, preveč si se po kaldrmi vozil :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,315
Aha, za vw.
Onda budeš dvaput sretan. Taj dan kad si ga kupil i onaj dan kad s grunta ode zamuž.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,315
Da smjer odgovara, ali ja bi dal koljeno vrtati da je prije 10- 15 let bil kontra smjer.
Ali moguče i da su mi se brzine zmešale od onda.

Najnoviji postovi

Na vrh