• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balansiranje

HrvojeS

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2010
Poruka
218
Kad smo kod mene mog tehnosa balansirali ja sam taj dio fiksiral i tako smo ga balansirali. Kad smo bili gotovi onda sam to skinul i pokazivalo je odstupanje, ali evo sve još radi ko od toga dana. Jučer sam imao situaciju gdje sam bil siguran da je rotor gotov,, ali sigurno je taj sistem sa oprugama pomogao da se hvala bogu nije ništa dogodilo mada je proximu ugasilo . Ali možemo popiti bambus i da ništa ne radimo.
Gledam rotor, osim ovih vanjskih "izraslina" vidim da nema oštećenja po rotoru, u vidu onih udubina od čekića. Znači da može i jače udarati :)

Najnoviji postovi

Na vrh