• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balirke za kvadratne bale , opća rasprava

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Za traktor te snage preporučam, 52, dimenzija bala je veća, tj tunel je veći, pick up veći, samim time brža je u radu od 42, inaće u ostalom svemu su iste.

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Mi smo godinama imali AP 52.
558 ju je imao punu kapu tjerat u sijenu, Torpedo 7506 mi je za nju bio taman.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Mozes ti nju tjerati i sa Fendtom 939, ali kakva je iskoristenost traktora. Za ap 41,42 uopste ne treba jaci traktor od 40ks, pogotovo za ap 41.

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Pa to ti je taman to Ursus je 52 konja i ima borbu snjom nizbrdo.
Pusti teoriju,nije svuda ravno kao stol,i u takvim opcijama neskodi visak snage,čak i bolje motor radi rasterećeno a ostaje taj visak da mozes brze poterat i plus znaci imam veći izbor brzina tako da u minusu nemogu biti ako si mislio na potrosnju.

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
Majstor Levi u akciji.
fotografij.jpg

fotogrwmw.jpg

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
Nije prosle vec prije dvije god. Sad sam promijenio presu pa da je malo Levi pretrese. U pitanju je Gllignani 4500

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Znam da je nekad bio. Prije je bila NH ako se ne varam.

Neka te dobro sluzi balirka i da se sto prije otplati.

Posljednje uređivanje:

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
Da u bila je NH, krv mi je popila. Levi kaže da sam uzeo sačuvanu presu da nije puno radila, pa vidit ćemo kako će bit. Hvala na čestitkama

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
Danas smo malo probali presu, nije bilo nesto puno baliranja oko 80 bala. Radi odlicno u radu se cuju samo pikap zice puno je manje bucna od NH koja je imala lezajeve na klipu.. Mada se prava ocjena moze dat tek kad bude neko ozbiljnije baliranje
zasad sam prezadovoljan mada sam imo neku dozu straha kako ce da ide, posto nisam sa njom ni bale izbaliro kako sam je kupio i naravno nijedna odvezana posto je majsto Levi pretreso vezace.
fotogrktk.jpg

fotogrucu.jpg

fotograqa.jpg

fotogrrzr.jpg

Posljednje uređivanje:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Kupio si sigurno dobru prešu,ja imam isto galignani ali stari model mislim da je 71 god a kod mene je nekih 20 god i nikad problema s njom,jako je jednostavna koncepcija i ima puno kliznih ležajeva tako da će te rijetko izdat u radu,mogu reći da u tih 20 god je možda svega 30 bala ostalo razvezanih i da sam super i prezadovoljan s njom,nek te još dugo i sretno služi,a ako ništa drugo sačuvat će ti živce :icon_lol:

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
HVALA puno nadam se naj boljem sa danasnjim poslom sa prezadovoljan:cool2:

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
pouzdrane su to balirke zanm po svojoj. I ja danas svoju malo dotjervama neke sitnice. Skinuo sam zamjac da na njemu zamjenim brnzanu piksnu i naručio nove krstove kardana za kraći kardan.

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
Ma ja sam svoju bio izvrno gotov naopacke sve sam zivo pregledo svaku piksnu koja je imalo sumljiva sam mijenjo tako se ne cuje na metar kad radi

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Tako se radi kolega kad se uzme balirka. Sada si sigurno miran dugo vremena.

I ja sam tako pretresao sve zivo kad sam je uzeo i evo 4 sezone odradila bez greske, nekih 65000 bala.

EMIR

Član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
293
jos sam nabacio hid.klip na pikap i treci tocak. Hid. zakretanje je vec imala tako da sad ima full opremu:drink:

edon

Član
Tu od
9 Sij 2014
Poruka
99
Ma ja sam svoju bio izvrno gotov naopacke sve sam zivo pregledo svaku piksnu koja je imalo sumljiva sam mijenjo tako se ne cuje na metar kad radi

Ja imam dvije prese GALLIGNANI jedna je 6500 a druga 7100 prese su perfektne i nemozes ih opteretit i rade brez ijedne greske ,tako da si napravijo pravi izbor.

haz0r

Član
Tu od
1 Lip 2012
Poruka
460
@EMIR valjda i moja krene vezati sad [emoji23] [emoji23] zabrinuo sam se

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh