phuuu. Znaš težki su ti tu moguči svi odgovori. Da opravdam tvoje takozvane majstore, trebam ti kazati, da ako češ baš što ozbiljnije u red spraviti kakvo izhebano prešo, mogli bi oni dosta puta doć do tebe, al ne samo na ogled, jer dosta je tu radova, razkapanja, vožnje dijelova na obradu, čekanje u trgovinama na naručene dijelove, da boli glava. A onog kojeg pozoveš jednom, on ti može samo na brzino kazati nešto pored piva, gdje da počinješ, nemožedu oni pored piva nešto u nulo posložiti. A ak se koji ozbiljniji majstor zaista zahvati za posao, da jo sredi, ovo KOŠTA, jer je radova i vozikanja dosta a vijeruj i zasluže si to.
Nikakav nisam ja majstor za preše, da bi mogao ti davati nekve točne nasvete i ovdje imaju ljudi po 100 puta više iskustav prema meni, al mogu kazati samo, da sam kod svoje Vazolerke znoja i novaca prolijo, da nešto za silo sam jo opet sklopijo u život.
Ak si pikap sredijo, onda najvažnije te još čeka. Znati trebaš, da neznaš, što se kod prijašnjeg vlastnika sa njom sve događalo na kraju. A možeš uzeti u obzir, da savijenost igla može se desiti , ak je izfazena, drugo, da je igla nenastavljena več u startu na nosaču, pa udara kad se podigava, a kod jednog novog koristnika nekve izhebane preše, koju su se koristniki kod mene mijenjavali kao muškarci kurbo u baru, shvatijo sam, da mu lomilo iglo, jer čovijek cijelo vrijeme nije pravo imao napeljanog konopa skroz okave vodilice. Znači vuklo mu je iglo u jedan kraj, pa udarale u šasijo.