odbjegli-ratar
Novi član
- Tu od
- 29 Lip 2021
- Poruka
- 2
Pozdrav, treba mi hitno vanjska guma od manjeg kotaca sa balirke Welger AP45, a ne mogu naci nigdje za kupiti. Ako netko zna trgovinu ili nekoga tko prodaje. 
Ali nije ni isključenoNebi trebalo
Moram vidjeti ali možda imam ja tu gumu doma. Napiši mi dimenzije da provjerim. Trebala bi biti nova, ne korištena. I sam sam ju jedva našao.Pozdrav, treba mi hitno vanjska guma od manjeg kotaca sa balirke Welger AP45, a ne mogu naci nigdje za kupiti. Ako netko zna trgovinu ili nekoga tko prodaje.![]()
Kužim ja tebe,al ne kužiš ti mene,ne vidim razlog da ga vrtiš na malim okretajima,jer je balirka predviđena da se vrti na 540,ako je vrtiš sporo mučiš i traktor i balirku,i neće ti dobro bale radit,uzmi za primjer sjekiru spusti je lagano na panj i nikad ga nećeš presječ,isto je i kad balirka reže sijeno,samo naprežeš sav materijal je nema zaleta,ali radi kako sam želišZbog brzine kardana.
Mislim ako je manji gas na traktoru da sporije vrti kardan
Trenutno je kod majstora cijeli kotac tako da ne mogu izmjeriti dimenzije ali ovo pise na gumi "continental 8.00 12 aw-farmer". Na googleu ne mogu naci tu gumu, a trgovina koju sam zvao kaze da se takve vise ne proizvode tako da nemam pojma vise..Moram vidjeti ali možda imam ja tu gumu doma. Napiši mi dimenzije da provjerim. Trebala bi biti nova, ne korištena. I sam sam ju jedva našao.
Ja ne kužim u čemu je poanta da ne vrtite te strojeve kako treba ? Neki dan gledam čovjek sa sonalikom radi sa rolo balirkom JD u leru. Neki drugi bi sve radio u leru. Pa svi ti strojevi su predviđeni da rade na 540 obrtaja kardana a mislim da je i traktoru lakše kad ima malko veći gas.