• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Balirke za kvadratne bale , opća rasprava

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,795
Obično kad treba igla i vezaci su dobili po p*cki. To više ni bog isus ne slozi.
To sam htjeo napisat,ali sam čekao nekog drugog da to napiše
Moja galignani ima zaštitu igli i to se nemože desiti,ali masa drugih balirki to nema
Mom susjedu su igle ostale napola i pokidalo jee samo njih,ali u većini slučajeva idu i vezači u kompletu nažalost,a tako je jednostavna zaštita,da nemogu shvatit zašto ju ne napravi fabrika

ivan318

Novi član
Tu od
3 Srp 2026
Poruka
4
Evo danas sam zvao, veli gospođa da su igle prvi put pukle i da su kupili druge orginalne igle i nosač 300e te platili "majstora" još 200 da to složi. Majstor je zeznuo stvar i nije to dobro složio i igle su opet pukle veli nismo ni 10 bala napravili. Nisu uopče došle do petljača nego nekam napred ili na stranu. Navodno su petljači u redu, inače balirka je radila samo za njih i redovito je bila podmazivana i ispuhivana. Dok su igle bile ispravne veli da je odlično vezala i sabijala da su baš bile lijepe uredne bale što i vjerujem jer sam radio sa istom balirkom od šogora i stvarno balirka je odlična zato i gledam da uzmem tu.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,361
Prijatelj, ako si do sad imao slobodnog vremena, kad kupiš tu balirku, sigurno više ne budeš imao slobodnog vremena, a vjerojatno naučit ćeš psovati.
Kao neki laik koji zna fazirati balirke, prema opisu koji ti je gospođa dala, ja nebih ni sanjao istu kupiti.
Balirka se kupuje isključivo s probam na livadi, proba na mjestu, tj, da se vilama ubacuje nije mjerodavna, tak da razmisli dvaput.
Ljudska narav kod kupnje je "hir" kad shvatiš da to nije to , najčešće je prekasno

Zeljko81Bj

Aktivni član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
550
Ljepu priču je smislila nema sta , čuj pukle utaman a nista oštetile a prvi put skršili i nosač igala,krasna priča.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
844
Prijatelj, ako si do sad imao slobodnog vremena, kad kupiš tu balirku, sigurno više ne budeš imao slobodnog vremena, a vjerojatno naučit ćeš psovati.
Kao neki laik koji zna fazirati balirke, prema opisu koji ti je gospođa dala, ja nebih ni sanjao istu kupiti.
Balirka se kupuje isključivo s probam na livadi, proba na mjestu, tj, da se vilama ubacuje nije mjerodavna, tak da razmisli dvaput.
Ljudska narav kod kupnje je "hir" kad shvatiš da to nije to , najčešće je prekasno
Ma kupuje se i neispravno - naravno uvijek uz pravu cijenu. Samo oni koji kupuju neispravno i onda sami popravljaju ne moraju tražiti savjete po forumu kupiti ili ne. Čim traži takav savjet ovdje na forumu nije to roba za njega.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,361
Ma kupuje se i neispravno - naravno uvijek uz pravu cijenu. Samo oni koji kupuju neispravno i onda sami popravljaju ne moraju tražiti savjete po forumu kupiti ili ne. Čim traži takav savjet ovdje na forumu nije to roba za njega.
Samo po kili, tj, otkupna cijena metala.
Nije problem dok vidiš i znaš kaj sve treba, u glavi preračunaš koliko to košta.
No dok skuži netko koji se susreće s problemom prvi put, ode par stotina eura, a možda i puno više.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
844
Oni koji znaju - također znaju da se neke stvari jednostavno ne isplati slagati i neki strojevi mogu služiti samo kao izvor rezervnih dijelova (ako ima išta upotrebljivo na njima). Ili da ti baš od dva takva stroja složiš jedan dobar/ispravan..... ja sam tako davno prodao jednom (nažalost pokojnom) forumašu svoju rotodrljaču u dijelovima, trebalo mu je baš ono što je na mojoj bilo potpuno ispravno, ali uzeo je sve, brzo smo dogovorili cijenu.... meni je bilo OK jer sam znao da moram kupiti novi stroj, a njemu je isto bilo OK jer je osposobio stroj koji je imao doma.

Najnoviji postovi

Na vrh